salı günü geçkaldığımız anlayınca perşembe için daha erken gelelim diye düşündük. çarsamba gecesinden daha yola çıktık önce gemlikte kokoreçlerimizi yedik. saat 2 gibi narlı ya vardık. ama deniz dalgalıydı. ben iş yorgunu olduğum için yattım uyudum dayımda birkaç denemeden sonra o da yattı uyudu. sabah uyandığımızda 6 falandı ama dalga hala devam ediyorsu. neyse teknecide geldi yanımıza. baktık bu havada denize çıkmayı bırak tekneye bile binemeyeceğiz. kahvaltımızı falan yaptıktan sonra 8,30 gibi açılmaya karar verdik. zorda olsa bindik tekneye ve denize ilk açılan cesaret eden biz olduk. o heyeceanla o hevesle saldık oltalarımızı denize. çinekop, ispari, izmarit yakaladık biraz. ama dalga devam ettiği için ben fazla dayanamadım keyfim kaçtı. sonra bizim dayı sonra da tekneci memet rahatsızlandı. bizde saat 10 gibi döndük. maceramız çok kısa sürdü. haa bu arada o izmaritleri ve isparileri toprak solucanı ile tuttuk. dahi dayımın akıl almaz fikri... hem yemi kolay kolay alamıyo balık, hemde ucuz bi yem... sabah kızıllığında Narlı limanı... lapinavcısı_bursa 1982 A Rh(+)
bak bu sefer güzel olmuş. ama teknede hiç resim yok. dalgalarla boğuşurken aklımıza gelmemiş... ama güzel ve zevkli bi av oldu. insallah herkeze nasip olur. lapinavcısı_bursa 1982 A Rh(+)
Bu resimler Baliklardan harika Selam arkadasim, bu firtinada bu baliklari tutmak cok hos, ama bu cekilen resimler bi harika olmus, balik mi yoksa resim mi dersen bu resimlere daha cok bayildim bana mail ile gönderirmisin bu kizil resimleri, inan bunlardan büyütüp asarim duvara)))
fotoları gondereyım ama büyütüp duvara asmaya gelmez. cep telefonuyla çekilen resimler. yinede resimlerin görüntü kalıtesi iyi ama... olsaydı yükse çözünürlüklü bi makine süper resimler alırıdm... neyse nasip olur insallah. suan işteyim musait bi zamnımda gönderirim insallah. lapinavcısı_bursa 1982 A Rh(+) Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
Elinize sağlık arkadaşlar güzel av olmuş,Sakın yanlış anlaşılmasın sadece bilgilendirmek amaçlı söylemek istiyorum karagöz değil ispari o balıklar