arkadaşlar dün aksam narlıdaydım su resmen camur gıbı, en az bır hafta o suya kenardan olta atılmaz haberınız olsun
evet narlı bu aralar çok bulanık geçen haftalarda da aynı durumdaydı bırçet. bursada gezmediğimiz kıyı kalmamıştı o gece dün akşamda bulanıktı narlı.
Narlıya epeydir gitmesemde bu dönemde istavrit ve karagöz yapacağı kanısındayım zira geçen sene kıyıdan bu vakitler güzel istavrit aldığım olmuştu ama denizin son hali gerçekten kötü ne olacak bu Gemlik körfezinin hali bilmem git gide daha kötüye gidiyor
cumartesi akşamı bende narlıdaydım gece saat 10 dan sabah 5 e kadar hiç bişi yok. narlının durumu pek iyi degil hafta sonu kayıklada cıkan görmedim hiç belki 7 gibi cıkan olduysa bişi denk gelmiş olabilir.
valla biz fıstıklıya kadar gittik orda da bişey yok. sabah hava aydınlanırken kumla iskelesine baktık orda da insanlar vardı ama kayda değer bişey yok istavrit çekiyolardı. ordan gemliğe geçtik orda da bişey yok bu aralar bursa sahillerinde bişey çıkmıyor. çanakkeleye yolculuk göründü anlaşılan arkadaşın partonu hafta sonu çanakkaleden 20 parça çupra almış
narlı bu sene nisan mayıs gibi cok güzel kupez ve karagöz piçi yaptı ama bu aralar nedense su cok bulanık despeyle bırlıkteydık cuma gecesı dedıgı gıbı hiç bişey yok, çanakkale asos tarafı göründü bize 2 günlük bir kamp için hazırlık yapıyoruz
Pazartesi mudanya ve tirilyeden olta attık fakat su çok bulanık vuruş bile yoktu 1 tane kırlangıç alabildik.anlaşılan bu aralar bursa verimsiz.
sevgili yusuf arkadaşım asosa gideceğiz demişsin.ben tatalimi asosta yapacağım kısmet olursa.acaba orada nerelerde ne avlayabilirim söyleyebilirmisin.şimdiden teşekkürler
Ben assos'tan bu hafta geldim, mükemmel bir yer çok hoşuma gitti, balık için sorun etmenize gerek yok, deniz akvaryum gibi sürüsüne bereket balık var, assos limanı kefal cenneti, yanlız dikkat edin akşam saat 5 ile 8.5 ve sabah 5 ile 8 arası balık yapar sonra balık olmaz. Ha birde oralar hep kumluk olduğu için tragonya balığına dikkat edin çok tragonya var, bu balık hakkında kesinlikle internette araştırma yapın.
sevgili kamuran çok teşekkür ederim.söylediğin gibi trakonya için okumalarımı tekrarladım.saygılarımla