Merhabalar arkadaşlar; Önce av geçmişimden kısaca bahsedeyim. Ben 13-14 yaşından beri her gittiğim tatil yerinde karides ya da tavuk göğsü kullanarak balık avlarım kıyıdan sinek oltayla. Şu ana kadar tuttuğum en büyük balık 150 gram filandır. Elimin büyüklüğünü geçen balık tuttuğumu hatırlamıyorum. Son zamanlarda forumlarda gezinmeye başladım ve farkettim ki insanlar benim avlandığım yerlerde ve yine benim gibi kıyıdan koca koca balıklar avlıyorlar. Yapılan bu avları görünce ben de daha büyük balıklar avlamaya karar verdim ancak nerden başlayacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. 1 haftalığına Adana Yumurtalık'a gideceğim ve ordaki av malzemesi satan yerlerde pek kaliteli ürünler olmuyor. Gitmeden önce İstanbul'dan temin etmeyi düşünüyorum malzemeleri. Balık avladığım yer tamamen kayalık ve 3-4 metrelik derinlikte. Sahilden atıyorum oltayı. Akdeniz'de bulunan balıkların hemen hepsini barındıran bir bölgede avlanıyorum. Beni avlanma yöntemi ve malzeme konusunda yönlendirirseniz gerçekten minnettar kalırım. Çevremde bu konularda bilgi alabileceğim kimse yok. Biraz kaybolmuş durumdayım. Çok teşekkürler.