merhaba arkadaşlar, 8-9 ekim tarihinde balık avlamak 7si gecesi çanakkaleye gideceğim. sizce en iyi program ne olurdu? siz olsaydınız nasıl bir program yapardınız? :fencing:
Çanakkale merkezde mi olacaksınız yoksa ilçelere doğru mu gideceksiniz? merkezde olacaksanız benim tavsiyem gece kilitbahir motorları ile karşıya geçin (tabi gündüzden keşif yaparsanız yararınızaolur) eceabat yönüne doğru yürüyün dur yolcu yazısının orada askeriyeyi geçince incir ağaçları vardır hemen denizin kıyısında oraya yada hemen ilerisinde denizin içine uzanan küçücük taş iskeleye giderseniz şansınız olabilir yapacağınız takım çok basit 100 gr kurşun 1 kulaç misinaya bağlı tek bir karagöz iğnesi (iğneniz sağlam olsun ne çıkacağı belli olmaz) ana bedenin sonuna 3lü fırdöndü fırdöndüden 20cm aşağıya kurşunu bağlayın 3lü fırdöndüde boş kalan göze iğneyi bağlayın yem olarak sülünes sardalya madya üçlüsünden herhangi biri uygun olacaktır bolca kurşun iğne götürün takılma bolca olabilir Şimdiden Rastgele
Sevgili hakan kardeşim bizim bu taraflara gelirsen mutlaka beni ara, sana balık avları için yardımcı olabilirim, şu anda azda olsa levrek kıyıdan av veriyor, eğer tekne ile balık avlamak istersen bulunduğumuz denizlerde mercam bir hayli bereketli yanındada da kocaman dülgerlerde gelebiliyor sevgiler hoşçakal.
sağol emin bey yer fark etmez henüz hiç bir plan yapmadık. bakıyoruz bakalım bir plan yapacağız. bu bayramda seddülbahire gittim güzel bir yer geçerken eceabatın bahsettiğin yerden geçtim. dediğin gibi bir sürü balık avlayan vardı ama ne aldıklarına bakamadım. bu şekilde ne çıkıyor oradan. karagözmü? bir de lüfer ne zaman başlar biliyormusun.
teşekkürler orhan abi ,arkadaşlara da sormam lazım çanakkale için program yaptık ama teklifin için teşekkür ederim. ama seni ve vedat abiyi görmeye ve çayınızı içmeye oralara mutlaka geleceğim.
Hakan bey lüfere daha var merada yok diyemem ille bir iki yolunu şaşırmış balık olabilir lakin olta atmaya değmez bu sıralar o mevkiden karagöz sargoz ara ara çupra yapma ihtimali yüksek şöyle bir tiyo vereyim eğer izmarit yakalarsanız levreğe canlı bırakma yapın geceden yaparsanız şansınız yüksek olur