Bu hafta ebay'den bir karton makina kolu,bir kartonda makina teli aldım. Her bir kartonun içinden tahminen 1000 er parça malzeme çıktı. Yani bin tane makina kolu,bin tanede makina teli aldım,hemde çok cüzzi bir fiyata. Buraya kadar her şey normalde,ya kaçırdıklarım,ah ah akılsız kafam. Bir karton fly makinası,bir karton makina parçaları,bir karton kamış halkaları,bir karton makina makarası ve daha nice malzemeyi çok cüzzi fyata sattı bir satıcı,bende bu malzemeleri kaçırdım. Neyse almış olduğum makina parçaları bayağı iyi,bir daha ne makina koluna ihtiyacım olur,nede makina teline. Tavsiyemdir almanyanın ebay'ini takip edin..
Doğru herşey kısmet Aslında bakarsan,bende bu kadar çok olduğunu tahmin etmiyordum,bin adet ise tahmini bir rakkam,daha saymadım,belki dahada çok,tam olarak bilmiyorum adet sayılarını. Bu kadar makina teli ne yapılıra gelince,misina sarım yuvaları ile,bu yuvaların içindeki bilyaları çıkartsam yeter bana. Makina kollarına gelince,bende makina çok,kırıldıkca takarım yenisini,yanlız o kadar makina kolunun içinden,sadece üç adet shimano kolu ayıklayabildim,belki dahada vardır bakmak lazım,çok iş var önümde,bunlar beni rahat bir ay uğraştırır...
İşte can alıcı nokta buydu,benim konu başlığı olarak kulanmış olduğum NASIL KAÇIRDIM Bende küçük bir karton olarak tahmin etmiştim,satıcının ebay'de yazısı makina kolu için şöyleydi'20 kilo makina kolu satılıktır' birde küçük bir foto eklenmişti. Tam olarak şöyle açıklıyayım,80 cm uzunluk,60 cm genişlik,60 cm derinlik olarak bir karton düşünün,ağzına kadar dolu,üstelik daha başka malzemelerde çıktı içinden,tam bir piyango oldu benim için...
Belkide kendi marka makinamı yaparım Selim makinaları Nasıl olsa çoğu gitti azı kaldı,kol ile tel tamam....
Bunlarda bir kac kare resim....... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Fatih bu daha dörte biri bu malzemelerin,Allah hepimize uzun ömür versin,hepimize arzuladığımız gibi malzemelerimizi kulanmak nasip olsun...
başka birinin sparişi sana gelmiş olmasın yani spariş numaraları karışmışsa bu olabilir ve kaç tl yada kaç euroya bukadar malzeme gönderdiler ve aldığınız sitenin adresini yazsanızda bizde baksak arasıra
Aksion bitti,almanyanın ebay'inden takip edebilirsiniz,her zaman çıkmaz böyle malzeme,takip etmek gerekiyor. Başkasının siparişi bana gelmesine imkan yok,şayet öyle olsaydı bir kaç karton malzeme daha gelmesi gerekirdi Fiyatı çok cüzzi bir miktar,en iyisi yazmıyayım,sinirler bozulmasın
Selim amca güle güle kullan.İmrendirdin doğrusu.Saklamaya yerin varsa ne mutlu. Ben seni şu an Almanya'da mısın yoksa İstanbul'da mısın merak ettim.Anlayamadım daha doğrusu.Kusura bakma.Tekrar tebrikler.. Sevgi ve saygılarımla
Almanyadayım Muratcığım,ama mümkün olduğu zamanlarda izine geliyorum tabiki,yer fazla olmasada genede idare ediyoruz...