yanılmıyorsam 2000 yılıydı herzaman gittiğimiz bir bölgeye uzun süreden sonra tekrar sudak avı için gitmiştik tek iğneli dip kullanıyorduk.ozamanlar sürküler felan bilmediğimiz için adam başı 30 kadar sallama dip atıyorduk.neyse yemleri yakaladıktan sonra sıra oltaları atmaya gelmişti ben hep ekipten uzak daha sessiz yerleri tercih ettiğim için ekipten bir hayli uzaklaşarak olta atacağım yere geldim oltalarımı sıra ile atıyor attığım oltaları ya bir çalıya yada bulduğum kayalara bağlıyordum bir kaya parçasını kaldırdım tüylü bacaklı 10cm. civarı bir örümcek az ilerde başka bir olta için bir kaya buldum kaldırdım akrep oladı çalı bulup ona bağlayım dedim bilek kalınlığında bir sarı yılan okadar uğraştan sonra güzel sudaklar yakaladım sabah oltaları topluyorum plastik kasnaklara sarılı 0.60mm.misina dolayarak topluyorum takılıyor baktım olmuyor önce çekip sonra sarayım dedim sertçe havalandırdığım oltayı hızla çekmeye başladım kurşun dibe inmesin diyede hızlı hızlı çekiyorum 10-15 metre çektim çekmedim birden misina ellerimden kaydı oda ne oltanın ucunda balık vardı çek bırak çek bırak derken balığı iyice yordum 2.5 kg.lık bir pullu sazan solungacının üst kısmından yakalanmıştı nasip balık avında nezaman ne olacağı belli olmuyor benim olta takılmasın diye sert çektiğim esnada iğnenin önüne denk gelen sazan enseden yakalanmıştı