selamun aleyküm arkadaşlar.padişahlık döneminde ,padişah etrafı dolaşırken bir adamı farketmiş bir köşede mimkin miskin otururken,hemen sormuş vezire bu kimdir diye vezirde efendim bu adam çok iş yaptı ama hep iflas etti kaç dükkan açtı ve kapattı çok nasipsiz biri dedi.Padişah ozaman biz bu adama yardım edelim der ve vezire haşlanmış bir hindinin içine altın doldurmasını söyler ,vezir hazırlar karnını dikerler ve adama götürüp bu hindi padişahımızın hediyesidir der ,adam derki ya ben bunu eve götürsem hemen biter satayımda eve zeytin peynir ekmekvs. alayımder tabi adamı vezir takip etmektedir.hemen padişaha durumu anlatır padişahta ozaman bir tepsi baklava yapın altını altınla doldurun götürün der tabi yapıp götürürler adam aynı şekil yapıp onu satar ve başka erzaklar alır vezir yine durumu arz edre padişah getirin o adamı der ,adamı getirirler ya ben sana içinde altın olan hindi ve baklava göndetrdim der niye sattın der adamda efendim ben ne bileyim demiş altın olduğunu neyse demiş bu adamı götürün hazineye elinede verin küreği daldırsın çıkardığı altınlar onundur der,tabi adam ı götürürler sonra vezir gelir padişah sorar ne oldu diye efendim bir altın çıktı der ya nasıl olur der efendim adam ters daldırmış küreği der padişahta evet bu adam nasipsiz der ....ANLIYACAĞINIZ DÜN BALIKTAYDIM DÜZEN YEM HERŞEY AYNI MİLLET 4.5 KİLOLUK SAZANLARI ALDI BİZE TIK YOK SAĞLIK OLSUN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.....