Tum balik sevdalisi dostlara selamlar, saygilar.. Bugun Nata Vega alisveris merkezindeki akvaryumu gezdim ve cok begendim. Ankara'daki arkadaslara ve yolu Ankara'ya dusup de bos zamani olanlara siddetle tavsiye ederim. Asagidaki videodan genel bir fikir edinebilirsiniz. Yurt disinda cok buyuk ve etkileyici akvaryumlar, sualti parklari gordum ve diyebilirim ki Nata Vega Akvaryum hic onlardan asagi kalmaz. Ozellikle de baliklari 180 derece aciyla ustunuzde ve yanlarda izleyebildiginiz tunel bir harika. 40 yildir pesinde oldugumuz baba sinaritler, levrekler, iskarmozlar ve kopekbaliklari... o kuzulari dibimde sakince yuzerken gordukce kalbim kut kut atti, agzimin suyu akti.. mutlaka gorulmeli.. :thumb: http://www.youtube.com/watch?v=ErGK6tba4a8
Teşekkürler İbrahim abi, gayet güzel bir gezi yapmışsın. Sayende bende görmüş oldum. Gözüm çipura, karagöz, mırmır aramadı değil. Emeğine sağlık.
Sagolasin Volkancigim. Ankara'ya yolun duserse beklerim, akvaryuma gotururum seni. Mirmir da var, sinarit de... hele bir baba minakop vardi ki... ruyana girer vallahi..
Gerçekten görülesi, görülürken de o atmosferin yaşanması gereken güzel bir yer. Zevkle izledim.:thumb: :thumb: Teşekkürler İbocan kardeşim.