Navigator Ii 400 Için Motor Takma Aparati

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında MURAT09 tarafından paylaşıldı.

1. MURAT09

MURAT09 MURAT MUSLU

Arkadaşlar Bu Yaz Almantadan Getirttiğim Botum Için Motor Takma Aparati Ariyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim

2. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Belki bu işini görür. Görmezse istoça gidip model bakabilirsin . Bu işini görmüyorsa kendin kromculara model yaptırabilirsin. Ama sakın o botla rüzgarda çıkayım deme. Sakın.... Sadece gölde sakin suda kullan

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-Best_62069

3. MURAT09

MURAT09 MURAT MUSLU

bot aparatı

ilginize teşşekkürler ama not olarak benzinli motorlarla kullanılmaz diye not düşülmüş altına

4. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Anlamadım Sen ciddi ciddi benzinli motormu takmayı planlıyorsun.? Sanırım bu konularda biraz acemisin. Sana anlatayım. Benzinli motorlar ağırdır. Botu arkaya doğru bastırır. Torkları kuvvetli olduğundan çalıştığı zaman botun hafif olan burnunu havaya doğru kaldırır. Birde sen botu kullanmak için mecburen botun arkasına oturacağın için botun burnu iyicene kalkacak. Deniz sakinken sorun yok lakin dalga çıkarsa ilk gireceğin dalgada botun arkaya doğru alabora olacaktır. İki kişi bile binsen risk çok fazla.

Ama elektrikli motorların torku hafiftir. Navigatör 3 te elektrikli motorlar veya çok çok 1.5 beygir benzinli motorlar için imal edilmiş bir bottur.

Tipi zodiyakları andırıyor diye yanılgıya düşme. Sonuta zodiyakların alt zemini sert malzeme olduğundan botu havaya kaldırmasını engeller. ama senin bot lastik gibi esner ve dalgada burnu arkaya doğru yatar.

Sen hacı murata şavrole motoru takma bence:) İlk virajda :))))

5. harbay

harbay HARUN BAYRAKTAR

bilgi için teşşekkürler

bu bilgiyi keşke daha önce görseydim. geçen hafta ikinci el bi bot motor aldım. sanırım bu hataya düştüm. 2,5 tohatsu ile intex marin 4 (330 mt) aldım. anlattığınıza göre bu bota bu motoru takarsam dediğiniz şeyi yaşarım sanırım. ?????

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Eğer elinde 2,5 Hp Tohatsu varsa, biraz bekle bazı sitelerde ikinci el temiz zodiak tipi botlar bulabilirsin. Bu motora 2,40 a kadar (Alüminyum veya tahta taban olursa mükemmel olur.Bunlar omurgalıdır) bot alabilirsin.Tahmini ikinci el fiyatı 650-900TL arasındadır.

Veya taksitle sıfırlarını alabilirsin.Bunlarda omurgalı olanları 1.100-1.500TL arasındadır.Omurgasızları (ızgara taban) ise 950-1.200TL arasındadır.Eğer elindeki bot sıfır ise bence kullanmadan cüzi bir fiyata sat.Para biriktir bahsettiğim botları al.