merhaba dostlar ; almak niyetinde olduğum modelleri eğer kullanıp tecrübe ettiyseniz izlenimlerinizi , düşüncelerinizi benimle de paylaşmanızı rica ediyorum. Bunların hepsinin atarı 100-250 gr aralığında ve ağırlıkları 490-650 gr. aralığında . Ağırlıklı olarak boğazda kullanılacaktır. rapala , yemli , çaparili hertürlü av türüne uygun optimum bir kamış arıyorum . Remixonun klavuz halkaları çok hoşuma gitti . ama marka olarak yabancısıyım . 1- Remixon strong telesurf 4,2 mt. 100-250 gr. atarlı 2- Remixon falcon telesurf 4,2 mt. 100-250 gr. 3- Remixon spectro surf 4,2 mt. 4- lineafee maxx cast wtg 4,2 s flax 5- DAM power range 4,2 telesurf 6- DAM steelpower kırmızı 4,2 mt. Teşekkürler.
Bende lineaefe extrem surf 4.20 kullanıyorum ve çok memnunum, zaten boğaz için 4.20 uzak atışlar için olduça ideal, fiyatlarıda mukayese edersin bence Üsküdara bir git bak derim Özkan:thumb:
Merhaba Özkan, DAM dışındakileri kullanmadım bilmiyorum. DAM'ın son yıllarda 3 kamışını aldım, b,r, de 4,2 metre tele surf kamış idi, 100-250 gr atarlı. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım, ciddi kalite sorunları vardı. Sorun genelde yüzüklerin kalitesi, kamış gövdesine yapıştırılması ile ilgili. Kamışın gövdesi güçlü, sorun yok. Rasgele
Ben 5 numara diyorum gayet güzel ve sağlam görünüyor,burdan özelliklerine baktım başarılı bence... http://www.avdeposu.com.tr/?urun-8761-2328-392-D-A-M-POWER-RANGE-SURF-KAMISI-3-90-CM.html
remixon ve lineaeffe makul görünüyor ancak shımano yu da değerlendirmeni tavsiye ederim.Ben yıllardır DAM kullanırım QUİCK SNAP 5001 var makine olarak.tammm bir canavar.serisini hatırlayamadığım kiii yaşı benden bile fazla olan birde dam kamış var bu makine ve kamış çoook eski yıllardan kalmadır ve babam bu ikisini almak için taaa ozamanlar(ki ben daha doğmamışım)bir maaş ikramiyesini feda etmiş.her ikiside oldukça kaliteli ve hala iş yapıyor.ancak DAM son yıllarda surf kamışlara ağırlık vermiş durumda olmasına rağmen benim beklediğim kalitede surf kamış yapamadığını düşünüyorum.
çok iyi derim ben bunu muhtemelen fiyatından dolayı es geçmişimdir. Ama hafifliği ve fuji klavuz halkası olması çok iyi .