Ne iyi etmişim de gitmişim.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında MehmetAliYILDIZ tarafından paylaşıldı.

1. MehmetAliYILDIZ

MehmetAliYILDIZ Mehmet Ali YILDIZ

Baktım Geliboluda oltacılar nefis raporlar yayınlıyor, bayramın birinci günü ailemle ettiğim kahvaltı ardından düştüm yollara. Hedef belli Gelibolu. Çok güzel bir yolculuk ardından Gelibolu;daydım.
    Kafama göre takıldığım süre sonunda samimiyetine çok güvendiğim Turgay Abiyi aradım hal, hatır, hava, su derken balık tabiki. Minik bir program yaptı ve sabah 04:00da buluştuk. Nefis bir çorba, ardına çay, güzel muhabbetli bir yolculuk ve avlaktayız.
    Harika bir manzara, deniz çok müsait ve başladık at çeke. Bir kaç atıştan sonra ilk levrek benim kamıştaki GESe bindi Bana da sahte balıkla alınan ilk levreğin heyecanı. Geniş kalamayla usul usul aldım İspendeki kıyıya.
    Sonra kadrajda bir dalgıç göründü. Turgay Abi; sen şuraya şuraya git, şuraya doğru at yoksa balıklar dağılır şimdi tad alamazsın dedi ve ben de yaptım. Dediği yerde çalışırken güzel bir şıpıtıyla, daha babayiğit bir levrek rover98;e bindi. Yine tatlı sıkı kalamayla keyifle onu da dışarıya aldım.

Daha ufak balık olduğunu düşündüğüm biri daha sahtemdeydi. Yaklaştığında zargana olduğunu anladım. Daha uzun bir süre attık çektik fakat başka bir av olmadı.
    Keyifli bir yolculuk sonunda Geliboluya geldik. Biraz da Özkanla muhabbetten sonra otele geldim.
    Samimi misafirperverliği için Turgay Abiye teşekkürlerimi tekrar tekrar iletmek isterim. Gerçekten çok güzel bir gündü. Sahte balıklarla ilk levreklerimi almak dışında rehabilite de olmuştum Lanet büyük şehir hayatına dönecek biraz enerji depolamış oldum.
    Çok şükür.
    Yücel Usta sana da doğru yönlendirmelerinden dolayı teşekkür ederim.

<script src='http://img687.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0003m.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[​IMG]</noscript>

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler Mehmet Ali afiyet olsun..

3. MehmetAliYILDIZ

Teşekkürler Recep Abi.

4. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    mehmet ali bey tebrikler gerçekten güzel av atçek ile avın tadını ilk kez bende çanakkalede almıştım halada unutamam ilk balığın vuruşunu. kullandığınız makina kamış ve misina hakkında bilgi verebilirmisiniz shimano stradic cI4 serisine benzettim

5. MehmetAliYILDIZ

teşekkürler,
    bu balıklar,
    okuma salina sea spin 240 kamış, ryobi ecusima 3000vi makina, 0,20 misina (ama markasını unuttum maalesef karaköyde beğenip sardırmıştım.) alınmıştır.

6. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    afiyet olsun .. gezilerin hep olsun ..:)

7. SamedD

SamedD Samed

Favori Kamış:
    Seafari 2.60 'lık olta
    Favori Makine:
    Seafari 486A
    En İyi Avı:
    Çipura
    Tebrikler. Afiyet olsun. Böyle avlarda daim olsun :)

8. MehmetAliYILDIZ

Teşekkürler