:( Ne Olacak Bu Baliklarin Hali :(

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında 06TK06 tarafından paylaşıldı.

1. 06TK06

06TK06 Kadir AKAR TK

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30s
    reeling Selamlar dün ÇANILLI ya gittim ve söylenenler doğru mu diye malesef doğru ölü balıklar gördüm saat 8 gibi botla suya açıldık 1-2- vuruş aldık onun haricinde balıktan eser yok.Sonra çok şiddetli rüzgar çıktı bot alabora olur diye kıyıya çıktım.Ve öyle tutulan balık falan da yoktu etrafta saat 2.30 falan dı avı bitirdik ve sonuç hüsran elimiz boş döndük.Çanıllı da gerçekten bir şeyler oluyor ona eminim çok büyük sazan ve turna ölüleri gördüm ve su da itici bir koku vardı .... İnşallah düzelir eski güzelliğine kavuşur tekradan gitmek nasip olur bize de ......... idk

2. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    çanıllıya hiç gitmedim ama bugün duyduğum kadarıyla 2 yıl yasaklanmış, maalesef ölü balıklar hakkında birşey bilmiyorum,

3. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    ooof off ne kadar başarılı bir milletiz ülkemizin güzelliklerini yok etmekte,inşallah durum düzelir yazık günah kimbilir nerelerden zehirli atıklar karıştı suya çok yazık..