Banamı Öyle geliyor bilmiyorum sizlere sormak istedim malum balık az özellikle dişili lakin balıklar bir garip gibi sanki bezgin rengi kaybolmuş o eski hırçınlıkları kalmamış abi alın beni kurtarın der gibiler hasta gibi yada ben mi böyle hissediyorum ruh halim mi bunu yansıtıyor anlamadım
bu hafta sonu balık olmaz, öğlen gibi dağılırız evlere hihi ...Hal'den kimse zargana almasın fiyatı yükselmeyin boşuna :laughing:
ah be kardeşim sizde alıyonuz ama ...çakallar - nasılsa yiyor diye- basıyorlar fiyatı ...siz yarım kasaya 100 tl verdiniz sonra balık gird tam kasa 50 tl ye düştü ...ama dediğin gib perşembe akşamından kapatmak lazım yem işini ...
Abi bu durumdaki bezgin ölü balıklara bende rastladım hiçmi asılmaz 30 cm den fazlalar birde ustaların dediğine göre geçen seneki bu denizlerde kalan balıklar hayvan yorgun diyorlar bilemiyorum aksiyon sıfır Geçen akşam Oltama gelincik takıldı daha bi hırçındı
Benzeri bana oldu kamışa birden aksiyon bindi tamam dedim geldi çanavar birde baktım ki koca bir istavrit