Arkadaşlar daha önceki yıllarda farklı bir çok forumda eylül ayında hemen her gün köprüköy le ilgili raporlar olurdu .. Ancak bu sene yok denecek kadar az .. En son 1 ay kadar önce gittim ve su o kadar hızlı yükseliyordu ki arabayı sürekli kaçrımak zorunda kalıyordum ve sadece 2 tane balık tutmuştuk .. Son zamanlarda giden arkadaşlar var mı ? Suyun yüksekliği nasıl ? Balık var mı ? Yarın köprüköye gitmeyi düşünüyoruz ancak bu kadar az rapor ve suyun durumu beni düşündürüyor .. Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim .. Zira pazar gününü boşa harcamak istemiyoruz .. ( not : köprüköy dışında şöyle ağız tadıyla turna alabileceğimiz yer-baraj-avlak tavsiyeleriniz olursa çok makbule geçer .. ) Saygılarımla
merhaba , biz yaklaşık 1 ay önce köprüköy tarafındaydık,15 tane balık çektik en küçüğü yarım kg gelir,güzel av verdi,ondan 2 hafta sonra gittik,2 tane orta boy geldi,kısmet işi gerçi,ama su biraz çekilmiş,geçen haftada sülübük tarafındaydık,bir tane 2,5 kg çektik,6-7 tanede orta boylardan çektik.ama genelde küçük geliyor.orayıda tavsiye ederim. küçüklerin hepsini bıraktık. selamlar...
peki o köprüköy tarafında kiraliyan varmı ? birde bu bot kiralamada sadece amatör balıkçı belgesi yetiyormuş doğrumu
arkadaşlar haftasonu köprüköye gittik 4 arkadaş.sular çekilmiş fakat tekneyle balık avlayanlar güzel turnalar tutuyolardı ama bizde tekne olmadığı için maalesef 2 tane küçük tutabildik ve onlarıda geri bıraktık.tekne kiralama işide yasaklanmış artık .artık orada tekne kiralanmıyo yani.
Gerçekten Bende Köprüköy yada Ankarada Diğer Avlaklar Hakkında Güncel Bir Paylaşım Bulamadım Ankaralı Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun.
hikaye bu hafta ben köprü köydeydim ondan önceki haftalarda da oradaydım ve botla giriyorum 1 aydır iyi balık çıkmıyor zaten suyu salmışlar su çok düşük.