Sevgili av tutkunları;takip ettiğim kadarıyla ankara ve çevresinde çok fazla üyemiz bulunmakta.Birgün büyüklerimizin önderliğinde yakın civarlarda bir av organizasyonu düzenlesek,birbirimizle tanışıp kaynaşsak,üstadlardan bişeyler kapsak fenamı olur.Benim çevremde fazla av tutkunu yok.Dolayısıyla genelde balığa yalnız çıkıyorum oda çok sıkıcı oluyor.Ankarada avlanan arkadşlar musait olduğu ölçüde ava davet ederlerse çok sevinirim..
Güzel fikir Tarık kardeş..Neden olmasın.Herkesin müsait olduğu bir hafta sonu belirlenir ve belli bir noktadan hareket edilerek gidilebilir.
bende tarık gibi yanlız takılıyorum tabiki bu her zaman mümkün olmuyor eğer bir organizasyon olursa katılmak siz forum üyeleri ile tanışmak isterim kendime ait takımlarım var ama botum yok özellikle turna bulunan bölgelere gidip hep kıyıdan çalışırım 1 tane balık alırsam kendimi şanslı sayıyorum bir takım olmayınca da bu tür bişey olmuyor , olayın can alıcı yanı bu keyfi paylaşmak bunu yaşayamıyoruz maalesef
arkadaşlar aynı sıkıntı bendede var etrafımda balığa meraklı kimse yok tek gidiyorum uygun bir yer ve zamanda oturup çay içsek tanışıp organizasyon yapsak nasıl olur