nedir bu 4 gündür ANTALYADAN çektiğimiz..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ersnersy tarafından paylaşıldı.

1. ersnersy

ersnersy ersin

4-5 gündür konyaaltının çeşitli yerlerinde,larada,bogaçayı ile denizin birleştiği noktada kıyıdan ava cıkıorm,alabildiğim 6 adet karışık dil balıgı,yalandırma,mercan,mır mır (ama hepsi küçük) avlak yerleri bilen arkadaslar varsa yazabilir mi....olta atmanın zevkine vardık ama vuruntu hissetmek istiorz :D

2. LapinCash

LapinCash

3. ersnersy

ersnersy ersin

4. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Ersin hani kemere doğru giderken ilk tünel var, adını hatırlayamadım şuan. İşte orda arabanı park edebilceğin bir boşluk var arabanı park edebilceğin tünelin hemen çıkışından girdiğin. Orayı dene istersen bu aralar can simidi olabilir:) Bunun dışında burda söylemekten çekinmediğim diğer bir nokta da lara da düdenin denize aktığı nokta. Şu aralar büyük sokarlar başladı söyleyeyim:)

5. ersnersy

ersnersy ersin

eywallah abi sagol yaa..cok diill bir iki gün daha antalyadayım o zamana kadar beni oyalar tekrar sagol

6. martysoul

martysoul ali

düden şelalesinin döküldüğü yere tekne ile mi gidiyorsun yoksa gençlik parkından mı iniyorsun?

7. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Gençlik parkından iniyorum, tekneyle zor orası. bir kere yatla 100 metre önünden geçtikde her yanımız çiğ olmuştu:)