Arkadaşlar merhaba. Bugün boru kurdu alırken satıcı bu iki suni yemi de poşete atmış, eve geldiğimde farkettim, sanırım hediye etmek istediyse demek ki Ancak, ne oldukları ve hangi balıklar için oldukları hatta kıyıdan kullanılıp kullanılamayacağını bilmediğimden beni aydınlatır mısınız lütfen?
Büyük olan Spro PC serisi bir silikon yem sanırım. Levrek avında başarısı üzerine konulara denk geldim. Diğeri birçok markanın paket içindeki adetli silikon yemlerinden heralde.
2 silikonda aynı markaya ait..şuan adını hatırlıyamıyorum..3 hafta önce büyük olanı almıştım.. spro silikondan çok daha kaliteli ve aksiyonu daha iyi:thumb: görünüm olarakda daha hoş..resim puslu çıkmış bu silikon için 10gr veya üzeri jighead zoka al..kendin takamaz isen aldığın yerde taktırırsın..kullanmıya başlarsın..
büyük silikon büyük olan silikonlu levrek için çok iyi diyebilirim ancak derelerin ırmakların denizle birleştiği olan yerlerde daha başarılı olacağını söyliyebirim kefal yavrusuna benziyor
Peki bu yemleri taktığımız zaman ucuna herhangi bir canlı parçası takmamız gerekir mi ve bu yemi taktığımızda atıp beklememiz mi gerekir.
abi henüz tam randımanlı kullanmadım..malum havalar kötü gidiyor,yani berrak geçiyor bende spro da var ef&ef de var birde bu silikon var.. aksiyon olarak ef&ef ile bu silikon aynı..görüntü şekli gerçekçiliği bu silikon bir çizgi daha iyi.çok fark yok.. 3cü sıraya sproyu koyuyorum..3 paket var öylece duruyor..aksiyonunu sevemedim.. bu silikonlar ile manavgat boğazında güzel balıklar alıyorlar..oranın suyu her daim güzeldir..yazın dahi balık alıyorlar.. sevdiğim silikonları saklıyorum abi ..önümüzdeki ay gece çalışmıya başlıyacaklar nasipse..şuan takıldığım mekanlar tat vermiyor...turnalar heder ediyor silikonu..bende rafa kaldırdım
bu videoyu izle..nasıl kanca takman gerekiyor resimli gösterim var..nasıl kullanman gerekiyor video görüntüsü var silikona dipte böyle zigzag çizdireceksin...WWW inecek çıkacak,çek dur.. çek dur.. videodaki yüzdürdüğüm silikon ef&ef marka..videonun başındaki spro marka.. http://www.youtube.com/watch?v=o4fCFMLM_qY&list=UUz2dQi4MlIrCMQNdZSAZB4g&index=21&feature=plcp
Kadir Abi bunlar Remixon Power catcher, İzmir ve Manisa bayilerinde sıklıkla bu satılır. büyüğü 2, küçüğü 1,5 tl civarı. büyüğünden 3 tane var bende. 7 gr jighead ile süper aksiyonu var. Bulanık bir su bekliyorlar. Bunlarla kıracağım inşallah şanssızlığımı.
konyaaltında yolun geçtiği köprünün altına in ve gerçek küçük canlı fare veya balık takımı satan sahte fareyi de ne fareyi karşı yakaya yakın at kamışla makinayı yavas yavaş sar benden bu kadar hele canlı fareyi bi denehooked başarılar dilerim
Sevgiler Bakınız bu Spro silikon yemler hakikaten levrekte kendini ispat etmiş sahtelerdir.Daha geçenlerdekilevrek raporunda bahsi geçen sahte bunlardır. Şunu not ediniz lütfen.Bunlar elbette jig head'lerle kullanılır.Ancak bugünlerde sırf bu sahte için geliştirilmiş jig head lerin yanısıra bu sahtede kullanacağınız ağırlıklı Effzet iğnelerde piyasadabulunmaktadır. Bunlarla kullanırsanız daha randıman alırsınız. Sevgiler
İkisi de sanırım Remixon Power Catcher WX 5565. Bunların 6, 8 ve 10 cm boyunda ve siyah-gümüş, beyaz ve siyah-gümüş-kırmızı renkli olanları var. Aksiyonunu ve renklerini beğeniyorum. Diğer silikonlar gibi yumuşacık değil. Bir miktar sertliği var bu da dayanıklılığını artırıyor. Tek dezavantajı gözleri çabuk düşüyor. Jig-head takmadan onları çıkarmak sonrasında ise kuvvetli bir yapıştırıcı ile tekrar yapıştırmak en iyisi galiba. http://www.anadoluavmarketi.com/u-power_catcher_wx_5565_8_cm_zokali_slIkon_sunI_yem-7499.html 10cm zokalı ve siyah-gümüş olanları benim favori turna(tatlı su) sahtelerimden. (Bknz http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=994755&postcount=7 )