Nehirde balık bulucu kullanmak

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında erdoğançaycı tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. erdoğançaycı

erdoğançaycı erdoğan

arkadaşlar;nehirde kullanmak için balık bulucu arıyorum;
    hangi marka verimli olur.birde şu ayna,çift açı neişe yarıyor,mesela10m derinlikten nekadar alan gösterir suyun bulanık olması fakedermi.bu konular hakında bilgisi olan arkadaşların biıgisine ihtiyacım var şimdiden teşekür ederim

2. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

hayırdır üstat niyetin nehirdeki balıkları kurutmakmı nehir için balık bulucu arıyorsun

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Denizi anlarımda nehirde balık bulucu kullanmak çok da amatör amaca hizmet etmez sanırım.

4. simendifer

simendifer Sennur

Sizin, amatör balıkçı olduğunuzu ilan ettiğiniz halde (keza burada olmazdınız sanıyorum), zaten kapalı havzalarda bulunan ve kaçacak çok da fazla yerleri olmayan, üstelik de günden güne tükenen iç su balıklarını, balık bulucu ile yer tespiti yaparak avlayacağınıza inanmak istemiyorum sevgili arkadaşım. Dilerim yanlış anlamışımdır. Dilerim sadece bilgi amaçlı olarak sormuşsunuzdur. Aksi halde, Yakup hocamızın verdiği bilgiler nedeni ile ciddi olarak üzüntü duyacağım.

5. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net

Soruyu soran adına size teşekkür ederim Erdem bey bence gerekenden fazla zahmete girmişsiniz. Soruyu soran sayın arkadaşımızda bilgiyi aldığı gibi ortadan kaybolmuş. Amaç belli sonuç belli. Bilgilerinizi değerini gerçekten anlayabilecek dostlarımıza ulaştırabilmeniz dileklerimle.....

6. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Soruyu soran kişinin profil bilgilerinden anladığım kadarıyla nehir diye tabir ettiği havza Sakarya Nehri. En iyi avımı yaptığım nehir. O zamanlar Sakarya Nehri amatör balıkçılar için veli nimet gibiydi. Boş dönmezdim, dönenide görmedim.

Ama artık;

1- Balık bulucular var!!!
    2- Konu komşuya dağıtacak kadar balık tutmadan dönmek yok zihniyeti var!!!
    3- Balık tutmak için harcadığı maliyetin 10 katı kadar balık tutmadan dönmek yok zihniyeti var!!!
    4- Bütün bunların yanında bir de böyle her sorumuza cevap bulabileceğimiz süper bir forum siteside var!!!
    Oh ne güzel vallahi. Denizmiş, gölmüş, nehirmiş, dereymiş bunların içindeki eşsiz yaşammış bu yaşam nasıl devam eder, çocuklarımıza nasıl daha iyi bir halde bırakırız diye düşünen????

YOK!!!!!

7. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Akarsuda balık balucumu ?doağl çevre diyorsun amatörcülük diyorsun ama ardına düştüğün işin mokoko kültüründe bile yeri yok .Belki bizlere çevrene saygın yoktur.Bari kendine biraz olsun saygı göster.Maymun iştahlılığı bırak

8. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar ben bu konuyu kaldırıyorum. Mesaj yazdınız emek harcadınız ama arkadaş sanırım bilgiyi alıp yola koyuldu. En azından başkaları öğrenmesin...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.