nemrut limanı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında master1973 tarafından paylaşıldı.

1. master1973

master1973

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek,800 gr çipura
    Herkese merhaba arkadaşlar,
    Cumartesi akşamı,nemrut limanından av yapacağız..İlk defa buradan avlanacağım..daha önce bu iskelelerden avlanan varsa,yardım talep ediyorum..
    özellikle olta takımım konusunda..tek iğne gezer kurşun şeklinde mi olsun..klasik 3 iğneli takım mı olsun..ve iğne numaraları kaç olsun..ben genelde 5 numara 1522 ve 4 numara 496 mustad kullanıyorum..iğneleri büyütmem gerekir mi..
    herkese saygılarımla..

2. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    degerlı arkadasım nemrut korfezınde daha once balık yakaladınmı bılmıyorum ama nemrut korfezınde balık avlamak yasak.soylekı korfez ıcersındekı lımanlara gırıs yasak ızın verılmıyor.bırde korfez dekı fabrıkalar ve atıklar dolayısıyla yakalanan balıkların saglık acısından ne kadar yenebılır oldugunda bence tartısılır

3. master1973

master1973

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Tugay Abi,daha önce hiç avlanmadım..sirkülerde de yasak olarak görünmüyor yanlış bilmiyorsam..oraya iş yaptığımız bir şirketin davetlisi olarak gireceğiz...o yüzden giriş problemi yok...ama körfez dediğin gibi kirli ise düşündürücü cidden..

4. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    Dogrudur.sırkulerde yasak bolge degıl.lıman olması gumruklu saha olması nedenıyle ıcerı gırıslerde problemler yasanıyor.arkadasın varmıs,o zaman problem olmayacaktır sanırım.uzun yıllar once gıtmıstım,son halını bılmıyorum nemrut lımanının,tekne ıle lımana yakın yerden avlananların anlattıklarına gore bayagı cupra yapıyormus orası bayada ırıce her sey şans,hayırlı avlar hafta sonu o bolgede yagmur ve ruzgar olabılır dıkkatıne.

5. master1973

master1973

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Teşekkürler verdiğin cevap için...rüzgar olacak büyük ihtimal..bu mevsim çipura olur mu bilmiyorum ama sargoz yakalarız diye düşünüyorum..