NEOPREN TULUM FİKRİ..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında seikott tarafından paylaşıldı.

1. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Merhabalar , geçen sene yaptırmış olduğum tulum çizmeye ait fotolar aşağıdaki gibidir;
    Geçen sene forumda tulum çizme ile ilgili konulara bakarken , cebelastaki neopren tulumu örnek alıp kendime bir tane diktirmiştim.
    Ürün %100 neopren ve 3 mm kalınlığında.Kendinden patikli yaptırdım, ön tarafında saklama cebi, ve cırt cırtlı askıları var.
    Bu malzeme malumunuz kör dikiş ve yapıştırıcı ile hazırlanıyor.Benim isteğime göre (örnek resim:cebelas) üretici arkadaş 3 günde ürünü yaptı ,ancak daha çok dalgıç ve windsörf ürünleri imal edip satıyor.
    Çizmeli yaptırmayı düşündüm ancak yapacakları çizme yine gezer cinsi olacaktı!,nasıl olacağını kestiremedim ve arkadaş maliyetini arttıracağını söylediğinden bundan dolayı vazgeçtim.Ancak isteyen farklı şekilde diktirebilir.üzerinde çok çalışılmadan sipariş verildi ,dediğim gibi güzel bir çizim ve plan ile daha güzel olabilir.Ancak benim işimi gayet güzel gördü.
    Geçen sene 3 ncü suya girişimde biraz sızıntı yaptı(çok küçük bir yerden deikiş sorunu) bende bu ürünü önce giyip üstüne de basit 20-50 tl lik keninden çizmeli lastik tulum giymeye başladım , sonuç olarak arkadaşlar ne soğuk nede ıslanma derdim olmadı:) bu zamana kadar gayet güzel oldu.:D
    NOT:Yapan arkadaşın(firma sahibi) numarasını isteyene verebilirim.Şahsen yakınım değildir!!! İsteyen herksede daha önce verdim ama bir kez olsun sonrasını aramadım.kesinlikle yanlış anlaşılmasın.
    benim tavsiyem malumunuz pahalı bir ürün neopren en büyük özelliği soğuğa karşı etkili olması benim yaptığım gibi kullanan olursa çok rahat eder.Bu veya başka birisi,yani onca para vermeye gerek kalmadan kendimizde bir şeyler yapabilirz bu konuda diye düşündüm,(ancak %100 neopren olmasına dikkat edin)
    İsteyene belki faydası olur diye ekliyorum.Bu arada bana maliyeti geçen sene 80 tl civarında oldu.(+25 tl lik tulum ile 105 tl süper sonuç:))

NOT GEÇEN SENE BAŞKA SİTEDE BU KONUYU AÇMIŞTIM.

2. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Neoplen Tulum çizme

Merhaba Mehmet Bey..

çok beğendim.. yaptığınız yada yaptırdığınız tulum çizme çok güzel olmuş.. güle güle kullanın.. Keyifli ve bereketli avlar yapmanızı dilerim..

bu tulumu yapan arkadaşın adresi yada telefonu varsa özel mesaj yazarsanız sevinirim..

selamlar..

3. CEMMAKO

CEMMAKO CEM ÇELİKER

bilgilendirme için çok teşekkürler
    özel mesajıma üretici arkadaşın Telefon numarasını gönderebilirseniz sevinirim
    rastgele

4. GencoGnc

GencoGnc Genco

Yeni yaptıran arkadaşlar da gelişmeleri gene bu başlık altında paylaşırlarsa sevinirim.

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    paylaşım için teşekkürler:) Musa kardeşim, sizin daha önce açtığınız konunun linkini dün göndermişti bakmıştım:) göze hoş geliyor..da.. tek sıkıntı buna ayrıyetten başka birşeylerde lazım..üstüne giymek için..yinede aklımda düşünüyorum:)

6. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Kadir bey o bakımdan haklısınız.Ben şahsen kışın üstüme normal içlik ,kazak vs. giydikten sonra onların üstüne bu tulumu giyiyorum.Sonra havanın yağmurlu olup olmamasına göre de, yağmurluğumu lastik tulumdan önce veya sonra giyerek işi hallediyoruz:) Buna benzer bir kombinasyon olabilir ,elbette tam teşekküllü mevcut ancak pahalı:) Aslında kendinizin yaptıracağı tuluma isteğinize göre başka iç ceplik ,yan cep artık neyse yapılabilir.Bedeninize göre bence bir araştırın.Bu arada ben geçen sene yaptırdığımı şahsı arıyorum ama henüz ulaşamadım!!

7. hakan_srt

hakan_srt hakan

Paylaşım için teşekkürler.Çok iyi fikir. Üreten kişinin bilgilerini bende rica ediyorum.
    PM veya hakan_srt@yahoo.com mail atabilirmisiniz.

selamlar

hakan

8. GÖKADA

GÖKADA gökhan

En İyi Avı:
    levrek 2kg.
    mehmet bey merhaba ;
    çok güzel bir tulum olmuş iletişim bilgilerini bana da mesaj atarsanız sevinirim.rasgele.

9. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Arakadaşlar , bahsettiğim kişi atölyesini kapadığından o arkadaşın bilgilerini paylaşamayacağım.Ancak bu malzemenin direkt ihracatcısı ve kendi imalathanesi olan intereva diye bir firma var.Orada bir arkadaş ile görüştüm az önce normalde bu şekilde bir üretim yapmadıklarını(neopren,ayakkabı,medikal vs.. bu işleri yapıyorlar,genelde dalış elbisesi gibi daha profesyonel ve toptan sipariş usululü) ancak amatör ruhla belki yardımcı olabileceklerini söyledi,ben kendisine cebelastaki örnek foto ile kendi tulumumun fotoğrafını göndereceğim.Uygzun zaman ve şart olursa yardımcı olacaklarını söyledi.Buradan açıklama yaparım.

10. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Elinize kolunuza sağlık... umarım ticari firmalar bu şirkete baskı yapmaz..

tekrar teşekkür ederim..