nerde bu balıklar

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında hanedan tarafından paylaşıldı.

1. hanedan

hanedan aziz

En İyi Avı:
    levrek 3.5 kg
    arkadaşlar ç.altı bölgesinde 4 gün boyunca teknemle balıktaydım gopez isparozdan başka bişey yok bildiğim bütün kerterizlere gittim 3 gece denizdeydin galiba gerçekten bilinçsiz avlanma yüzünden denizlerimizde artık balık kalmamışcry daha önceleri aynı aylarda güzel avlar yapmıştım ama bu sene iyice kurumuş denizidk bütün yöntemleri denememe rağmen milli balığımız gopez reeling ...bunada çok şükür tabiki...;)

2. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Deniz avcılığı konusunda fazla bilgim yok ama genelde tüm sularımızda aynı kısır durum söz konusu maalesef.

Buna en büyük etken de çevre kirliliği, bilinçsiz avcılık...

3. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    mersinde de subattan beri doğru dürüst balık yok, tek tük tutan varsa onları saymıyorum. özellikle dip balık yapmıyor
    hatta çupranın yüzünü görmedik

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    amaçsız avlanma ve iklim değişikleri sanırım pazar bende alamadim bişi....

5. sazan_kolik

sazan_kolik saffet

Favori Kamış:
    Mitchel atlantis 390.lineaeffe oyster 390 albastar leo 350
    Favori Makine:
    Mitchel armada 7000.Lineaeffe rapid carp 65 albastar kk 70
    En İyi Avı:
    10 kg aynalı sazan 17 kg yayın 3.5 kg alabalık
    dün aliğadaydım balıkcılara baktım ben deniz balıkcılığından pek anlamam yeminle kefaller kıyıda sürüyle geziyor cocugun birisi iki tane kıbrıs attı dönüp bakmadı bile kefaller kıyıdaki teknelerin aldı kefal kaynıyor elini uzatsan yakalayacaksın ta okadar kıyıda kefaller oltaya dönüp bakan yok kücük kücüp isparozmu adı bir de aynı isparoz dedikleri balıklar boyunda sarı sarı cizgileri var balıgın adını bilmiyorum herkes ondan tutuyor birtane kefal alan yok carpma diyorlar onunlada atanlar vardı kıbrıslada atanlar bir tane tutanı gormedim yalnız bugun yaşlı dayımın biri bir kac tane kaba lidakiymiş adı ondan yakaladı kıyıdan yenişakranda ben fazla kalmadım yanında dayım bekliyodu. netti sonra bilmiyorum

Son düzenleme: 5 Temmuz 2011
  6. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Aziz abi, avatarında İzmir yazanlar kıyıdan levrek tutuyor..sen de tekne var ,derya deniz senin hala şikayet ediyorsun . olurmu böyle şey ?:( :eek: al bir dürbün bak uzaktan millete nerde balık çekiyorlarsa git oraya (kopye çek yani):) ;) :D

7. hanedan

hanedan aziz

En İyi Avı:
    levrek 3.5 kg
    abi teknede gps ten balık bulucuya kadar herşey var hatta deniz haritasından aldığım taşların ve topuklarında koordinatları var fakat maalesef bişey çıkmıyor.pazartesi günü balıkçılar kooparatifinin mezatına gittim toplam 5 kasa balık vardı.. iş teknenin olup olmaması değil siz sanırım tekne olunca balık gani olacak zannediyorsunuz..hihi bu arada denizde yaklaşık 30 ,40 tekne vardı hepsinde durum aynı idk demek dürbünlede olmuyor bu iş..:laughing:

8. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Ne diyem abey.. canın sağolsun...idk idk idk idk

9. istavrit

istavrit Boğaç

tabii ki balık yok ;) şu anda her biri ayrı yerde 3 tekne var ( biri özmal diğeri arkadaş kayığı :D ) ...her gün tekne sayısı kadar balık tutsam razıyım anlayacağınız ... ha işi bilen çaktırmadan balığını tutuyor ayrı ( mesela İstanbul'da her biri 500 gr -1 kg lık sargozlar tutuldu her gece bir yerlerde ;) ...lüferler tutuldu boğazın müstesna yerlerinde :eek: ) ama maalesef genel olarak balık yok ...tek umudumuz lüfer kaldı ...gel Eylül gell reeling

10. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Çok ta güzel bir melodi vardı geçmişte onu hatırladım
    -Eylülde gel;) :rolleyes: :)

11. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

12. istavrit

istavrit Boğaç

eyvallah abi ...valla zevkle sadece 2 ay balık tutulabilen şehrimde bu şarkı bende hep liste başıdır :D haa bir de boş döndüğümüzde başka bir favori parçamız vardır ''Sen Ağlama '' :D

13. hanedan

hanedan aziz

En İyi Avı:
    levrek 3.5 kg
    abi eylülde gel dee.:( bizim sularımızda bu trol illetinin önüne geçilmedikten sonra sanırım isparozda bulamıyacağız önümüzdeki yıllardabanghead zaten bi türlüde anlayabilmiş değilim trol meselesini nasıl kesemezler...bu arada arkadaşlar balıkta olduğum 3 gün boyunca çok üzücü bazı şeyler gördüm balıkçı arkadaşlarımızıın denizi ne kadar kirlettiğiyle karşılaştım bunların çoğuda bizim gibi amötör balıkçılar..:confused: lütfen denizlerimizi kirletmeyelim teknemizin arkasına bağladığımız bir poşetle bu işi ortadan kaldıralım ....çöplerimizi içine atalım

14. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Onurcum teşekkür ederim..harikasın ..

15. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    şşş çocuklar ses çıkarmayın, burada balık olmadığına iyice inandılar :) bir süre daha dediğim yerlerde yüzmeye devam edin. tehlike geçtiğinde haber vericem :) aha gelen var, çabuk dalın derine :D

şaka bir yana durum gerçekten vahim sanırım..