selamun aleykum öncelikle 19 mayıs genclik ve spor bayramınız kutlu olsun sabah üsküdar da oltalar bostu kuzguncuk küçük kracalar tek tük kuleli dakika dakika yapıyo ama yine yok 6 adet (herkes boyle) aksam nereye gideyim yardımcı olursanız sevinirim
Ben de sabah Üsküdar tarafındaydım. Geçen hafta rapalayla tek kişinin 30 parça aldığı yerde bugün herkes boş çekiyordu. Sonra 1 km ilerideki can kurtarma botunun olduğu yere gittim istavrit için. 1 dakikalığına herkesin oltaları doluyor ve sonra yine kimse bir şey alamıyordu .
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM: ÖNCELİKLE 19 MAYISIN DEĞERİNİ VE ANLAMINI ANLAYAN ,BİLEN HERKESİN BAYRAMINI KUTLARIM......KONU BALIKLARIN NEREDE OLDUĞU...FORUMDA VEDAT ABİ GİBİ GÖNLÜNÜ DENİZE KAPTIRMIŞ ÇOK DEĞERLİ İNSANLAR VAR...ACİZANE BALIĞI TAKİPEDEREK AVCILIK YAPTIM BU GÜNE KADAR AMA YAŞLANINCA YUMUŞAYIP TÜFEĞİNİ DUVARA ASAN AVCILAR GİBİ HİSSEDİYORUM BAZEN KENDİMİ....NEDENMİ? DERSENİZ GLOBAL ISINMA DEDİKLERİ O CÜMLENİN ORTAYA ÇIKMASINDAN BU YANA BALIKLARIN YUMURTLAMASINDA ZAMAN OLARAK KAYMALAR OLDU ...İNANIRMISINIZ HALA YUMURTADA OLANÇOK TÜR VAR TUTULAN BALIKLARI KONTROL EDERSENİZ GÖRECEKSİNİZ ZATEN....TÜRKİYEDE CİDDİ İKLİMSEL DEĞİŞİKLİKLER VAR....KARA CANLILARINDA BİLE ÜREMEDE ZAMAN DEĞİŞİKLİĞİ GÖZLÜYORUM....CANIM SUDAN HİÇ ÇIKMAK İSTEMİYOR AMA BİR YANDANDA AKLIMIN BİR KÖŞESİNDEN BİR SES""B.K YEME SABRET BİRAZ DAHA ""DİYOR....SİZ NE DERSİNİZ?.....KARDEŞİMİN SORUSUNUN BİR CEVABI BU BENCE AMA DİĞER YÖNDEN HALA BOĞAZ AĞZINDA VE ORTAKÖYE KADAR OLAN KESİMDE CİDDİ TROLCULUK YAPILMAKTA....İKİNCİ ANA ETKENDE BUDUR....YÜRÜYEN BALIĞIN GECE TOPLANDIKLARIYERLERİ ÇOK İYİ BİLEN BU YAMYAMLAR GECE YELDİRME YADA TROL İLE KATLİAMI YAPIYORLAR.....İNANMIYAN VARSA GECE KIZKULESİ YADA SARAYBURNU SAHİLİNDE OTURUP SEYREDEBİLİRLER.....KARANLIKTA VE IŞIKSIZ.....SEVGİLERİMLE.....cyrr banghead idk
Bildiğim kadarı ile suan av yasağı var . istanbulun ortasında metropolde trolle katlıyam yapılıyo ve herhangibir yaptırım olmıyorsa vah halimize .