Nerde yanlış yapıyorum

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında th3mr3 tarafından paylaşıldı.

1. th3mr3

th3mr3 Emre

arkadaşlar merhaba bugün arkadaşımla çanakkale marinasına izmarit tutmaya gittik.hava çok güzeldi.lakin arkadaşım izamrit tutarken ben bir tane bile tutamadım takımım 3 iğneli dip oltası.iğneler 10 numara köstekler 0.20 ve 14 cm, bedende 0.30 luk. kamışı denize atıyorum balığın vurduğunu anlayamıyorum arkadaşımın oltasına çok güzel vuruyo aam bende tık yok.sizce problem nerde olabilir?yardımlarınızı bekliyorum.

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    0.30 beden kalın. şeytan oltası mı yaptnız?

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Arkadaşının takımı nasıldı?

4. th3mr3

th3mr3 Emre

yok 3 köstekli klasik izmarit takımı arakadaşımın da takımı aynıydı

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Eğer ki avdan önce, benzin, mazot türü bir nesneyle elleriniz temas etmişse, bu iş kesinlikle olmaz.:confused: :confused: Olasılıklardan bir tanesi bu olabilir.

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    pek çok sebebp olabilir. herşeyden öncde kısmet, balık kısmet işidir. destek ve köstek aynıysa, yemi nasıl tatktığınız ve nereye attığınız önemli, dibe kadar sarkıtıp bir karış kadar çekiyormusunuz! balık attığınız anda tık tık demezse fazla uğraşma (tabi şu izmarit dediğin küçük balıklarsa). dediğim gibiolta dibi bulduktan sonra az birazboşluğunu al balık gelir. birde Vedat Abayoğlunun bütün yazılarını oku, önce yazılarını oku, yorumları sonra okursun, yorumlarıda okursan 1 haftada bitmez.
    sonra yemi küçük ve güzel tak, oldadan düşmesin nebilim, başka soracağın varsa sor, üstad çok bu forumda, rasgelsin