NERDE YANLIŞ YAPIYORUM?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alperen52 tarafından paylaşıldı.

1. alperen52

alperen52 alp eren inal

En İyi Avı:
    kefal 3kg
  2. Onur55

Onur55 ONUR

Favori Kamış:
    Daiwa crossfire 2,70m 10-40gr
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000fc - Daiwa Regal 4000
    En İyi Avı:
    1.70boyunda Kumral 55 kilo
    En basit ve ucuz sahtelerle bile güzel avlar çıkardım , bu sahtelerlede kandırabileceğine inanıyorum, farklı yerler dene özellikle Ordu'da imkanın varsa sabah 5 te avlakta ol gün ışımadan beyaz simli olanı gün ışırkende diğerlerini dene. Her sabah bu şekilde en fazla 3-4 saat zaman ayırarak güzel bir paşa kandırabileceğini düşünüyorum.

3. alperen52

alperen52 alp eren inal

En İyi Avı:
    kefal 3kg
    saolasın dostum acaba sahtelerımde mi bi sorun var diye düşündüm yoksa yanlış mı yüzdürüorum,bide fırdöndü kullanmam gerekiyormu ben direk bağlıyorum,bazı üstadlar direk bağlıyo bazıları kullanıyo,acaba fırdöndü olmadığından mı balık yanlış yüzüo? denemem mi çok güzel meralar var sabah akşam dövcem oraları *** burda paylasmak nasıp olur en kısa zamanda :)

4. Querorz

Querorz Fatih

Su üstü sahteleri ve raglou deneyin. Zaten raglou ile balık alamıyorsanız yapacak çok bir şey kalmamış demektir. Meranızı değiştirin bu durumda.

5. alperen52

alperen52 alp eren inal

En İyi Avı:
    kefal 3kg
    aynen bide onları denicem artık sahte şuan almayı düşünmüyorum,raglou da denemek lazım,öğrenmeye çalışıyorum sürekli araştırma halindeyim teşekkür ederim sizede yardımlarınız için :) :)

6. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Alp eren hepsini geçtim benim en favori sahteme sahipsin maxrap fayu levrek kandırmaması imkansız. O halde iki ihtimal var ya merada levrek yok yada avlanma saatin uygun değil. Güzel bir merada güneş doğmaya yakın fayuyla ısrarlı çalış mutlaka levreği getirecektir sana rast gelsin

7. alperen52

alperen52 alp eren inal

En İyi Avı:
    kefal 3kg
    o zaman doğru sahtelerden birine sahibim teşekkür ederim,zaten samsunda merkezde levrek biraz zor ama ben yinede deniyorum alanlar var denk gelir umarım,ordu sahillerinde denicem bi 10 15 gün *** ordan bişeler çıkarırım ava genelde gidiş saatim tam güneş doğduğunda ve aksam hava kararmadan 1 saat öncesi,birde fırdöndü kullanıyomuusn ?

8. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Fırdöndü derken fırdöndülü rapala klipsi kullanıyorum ama sadece sahte değiştirmek pratik olsun diye yoksa sahteyi daha iyi yüzdürmek için değil. Hatta kısa süreli ve tek sahteyle çalıştığım avlarda sadece rapala düğümü kullanıyorum.

9. alperen52

alperen52 alp eren inal

En İyi Avı:
    kefal 3kg
    ben pek bilmiyorum da baktım öğrendim şimdi :) ben rapala düğümünü ögrenim onu uygalayım bari zaman bol zaten :) buraya koycam artık bı balık resmı :D

10. Onur55

Onur55 ONUR

Favori Kamış:
    Daiwa crossfire 2,70m 10-40gr
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000fc - Daiwa Regal 4000
    En İyi Avı:
    1.70boyunda Kumral 55 kilo
    Sahtenin en iyi aksiyonu rapala düğümü ile sağlanır. Fakat sık sık sahte değiştiririm diyorsan (benim gibi) rapala klipsi kullan.