Uploaded with ImageShack.us[/URL herkese merhabalar öncelikle,bende levreğe gönül verenlerdenim ne yazıkki çok uzun zamandır uğraşmama rağmen daha 1 ispendek bile kandıramadım nerde yanlış yapıyorum anlamış değilim abilerim,forumları da deli gibi okuyorum elimde şuan bu iki sahte dışında ful beyaz simli olan ve 2 tane de küçük boyutlarda sahtem var bunlar iş yaparmı? yaparsa ben neden yapamıyorum,bulunduğum bölgede levrek kıt biraz ama memleketım ordu 15 gun kalıcam bayramdan sonraya kadar orada daha bol belkı kandırırım ama yinede biyerlerde yanlış yapıyorum ben bulamadım belki siz yardımcı olursunuz
En basit ve ucuz sahtelerle bile güzel avlar çıkardım , bu sahtelerlede kandırabileceğine inanıyorum, farklı yerler dene özellikle Ordu'da imkanın varsa sabah 5 te avlakta ol gün ışımadan beyaz simli olanı gün ışırkende diğerlerini dene. Her sabah bu şekilde en fazla 3-4 saat zaman ayırarak güzel bir paşa kandırabileceğini düşünüyorum.
saolasın dostum acaba sahtelerımde mi bi sorun var diye düşündüm yoksa yanlış mı yüzdürüorum,bide fırdöndü kullanmam gerekiyormu ben direk bağlıyorum,bazı üstadlar direk bağlıyo bazıları kullanıyo,acaba fırdöndü olmadığından mı balık yanlış yüzüo? denemem mi çok güzel meralar var sabah akşam dövcem oraları *** burda paylasmak nasıp olur en kısa zamanda
Su üstü sahteleri ve raglou deneyin. Zaten raglou ile balık alamıyorsanız yapacak çok bir şey kalmamış demektir. Meranızı değiştirin bu durumda.
aynen bide onları denicem artık sahte şuan almayı düşünmüyorum,raglou da denemek lazım,öğrenmeye çalışıyorum sürekli araştırma halindeyim teşekkür ederim sizede yardımlarınız için
Alp eren hepsini geçtim benim en favori sahteme sahipsin maxrap fayu levrek kandırmaması imkansız. O halde iki ihtimal var ya merada levrek yok yada avlanma saatin uygun değil. Güzel bir merada güneş doğmaya yakın fayuyla ısrarlı çalış mutlaka levreği getirecektir sana rast gelsin
o zaman doğru sahtelerden birine sahibim teşekkür ederim,zaten samsunda merkezde levrek biraz zor ama ben yinede deniyorum alanlar var denk gelir umarım,ordu sahillerinde denicem bi 10 15 gün *** ordan bişeler çıkarırım ava genelde gidiş saatim tam güneş doğduğunda ve aksam hava kararmadan 1 saat öncesi,birde fırdöndü kullanıyomuusn ?
Fırdöndü derken fırdöndülü rapala klipsi kullanıyorum ama sadece sahte değiştirmek pratik olsun diye yoksa sahteyi daha iyi yüzdürmek için değil. Hatta kısa süreli ve tek sahteyle çalıştığım avlarda sadece rapala düğümü kullanıyorum.
ben pek bilmiyorum da baktım öğrendim şimdi ben rapala düğümünü ögrenim onu uygalayım bari zaman bol zaten buraya koycam artık bı balık resmı
Sahtenin en iyi aksiyonu rapala düğümü ile sağlanır. Fakat sık sık sahte değiştiririm diyorsan (benim gibi) rapala klipsi kullan.