Herkese sevgi ve saygılarımla..Forumda deniz ve balıkla ilgili hemen her konu açılıp bilgilerimizi paylaşıyoruz..Benim siz değerli üstadlarımdan arkadaşlardan öğrenmek istediğim çok önemli bir konu var..BALIĞA GİDERKEN HANIMLARDAN NASIL İZİN ALIYORSUNUZ Bana kalsa hemen her hafta giderim ama bazen izin almak sorun oluyor Bu konuda zaman içinde bir sürü yöntem deneyip başarı sağladım..Son numaram eğer o hafta sonu balığa gideceğim belliyse ben p.tesiden yalakalık turlarına başlayıp perşembe-cuma günü çiçek alıp noktayı koyuyordum..Ortam ve sohbet iyice yumuşadıktan sonra konuyu bir şekilde balığa getirip izni koparıyordum ama artık yemiyor bu konudaki samimi fikirlerinizi almak,biraz gülmek maksadıyla mesajlarınızı bekliyorum..HADİ BAKALIM DELİKANLILAR En baştan söyleyim..kimse pc başında sahte delikanlılık yapmasın asarım keserim hanımın sözü bana geçmez vs. ayağına yatmasın hepimiz kardeşiz
Foruma bu konu hakkinda ayrintili bilgilerle dolu bir konu var. Bir göz atmanizda fayda var. Gündüz avi izni kolay ' hadi bir deniz havasi alalim bunaldik ikimizde. Bende biraz olta sallarim '. En kesin çözüm avi sevdirmek gerçi. Allahtan esim bu konuda maraza çikartmaz baliga gidicem geliyormusun ? Yok git sen. Veya hadi geleyim degisiklik olsun..
4 Evli Erkek Balığa Çıkar... 1. Erkek: -Balığa Çıkabilmek İçin Karıma Geçen Hafta Bütün Evi Badana Yapma Sözü Verdim Der 2. Erkek: -O Da Bir Şey Mi Ya Ben Karıma Evdeki Bütün Elektronik Eşyaları Yenileme Sözü Verdim Der. 3. Erkek: -Siz Gene İyisiniz Ben Karıma Yeni Araba Sözü Verdim Der 4. Erkek:??!!?? Hepsi Şaşırır Döner 4. Erkeğe Sorarlar -Ne O Sen Karına Söz Vermedin mi Yoksa Sesin Çıkmıyor 4. Erkek: -Yooo Ben Hiçbir Şeye Söz Vermedim. Saati Sabah 5.30’a Kurdum. Çalınca Karımın Kulağına Şunları Fısıldadım. Karıcığım Benimle Annemlere mi Gelirsin, Yoksa Balığa mı Çıkayım Dedim, Karımın Cevabı Kesin Ve Netti... -Sıkı Giyin Üşütürsün !!!
İşte bu konuda örnek almanız gereken tek ismi tanıştırıyorum sizlere. Roy ben balığa gidiyorum der ve gider. Adamın mesleği kazak örmek zaten, kendisi de bildiğiniz kazak erkek Ama o bile benim yanıma yaklaşamaz bu konuda. Bekarlık sultanlık
Rakip veya Karşı koyma durumlarında En iyi çözüm karşındakini kendi saf'ına çekmektir. Şirketler de başedemeyeceği rakiplerini satınalarak büyürler. Eşini de , ona süslü olta takımı alıp balığa götüreceksin.
Valla en iyi cozum denildigi gibi esine baliga gidelim dersin bi degisiklik olur deniz havasi yada hava degisikligi dersin bizim icin zevkli gecen zaman bazen onlar icin iskence olabiliyor bir dahaki sefere yok sen git istersen diyecektir yada en kotu ihtimalle esinde sevecektir yanina bir balikci arkadas buldun iste
Arkadaşlar kendi taktiğimden bahsetmek istiyorum. İlk etaplarda diğer arkadaşlarım ve eşleri piknik amaçlı göl kenarlarına gidip orada bi kaç balık denemesi yapılmalı alıştırma amaçlı Daha sonraki haftalarda hadi hanım pikniğe gideliım. Hoşuna giderse kendisinede bir olta alıp gece sazan ve yayın avına bile gidebilirsiniz. Benim hanım genelde tüfekli avlardan ve tüfek atmaktan hoşlanır ama balığada yok demez. Eğer hoşuna gitmezse zaten sen git banane der.
Kurban olduğum Allahım (cc) yardımcınız olsun. Her ne kadar erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz desekte bu bir kandırmaca. Geçen haberlerde Cumhurbaşkanımız Sayın A. Gül Bey'e yurt dışı gezilerinde Arap kadınları Türkiye'de kadınlar bu kadar güçlü mü, dizilerinizde bu anlaşılıyor falan demişler. Benim taktiğim gayet sade doğaya hayran ve "ormantik" bir insan olduğum malum olduğum için "balıkçı balığa gitmez doğal alanına geri döner" diyorum. Benim için çok iyi bir rahatlama seansı olduğunu eşim bildiği için itiraz etmez. ( Maaşallah deyin de böyle geldi böyle gitsin.)
Evet benim icinde pek sorun olmuyor ancak tabiiki esimde benimle baliga gelse daha iyi olurdu ama nerdeee
İşin zor ustam lakin fazlada kaptırmamak lazım şahsen ben bekar bir erkek olarak şuan her çıktığım kızla evlilikte ilk olarak balık pazarlığını yaparım Konuşarak bi şekilde halletmek lazım tabi kadınıda evde yanlız bırakıp balığa gitmek olmaz ona uygun bir ortam ayarlarsanız oyalanabileceği"yakınsa annesi" ozaman olabilir benim fikrimce.
Balıkçı Balıga gitmez sadece ait oldugu yere döner arkadaşlar sizi seven insanında sizin ait oldugunuz yere gitmenize bir sakınca görmez şunu altı çizili olarak belirtmek isterimki gittiginiz yer neresi olursa olsun yoklugunuz hissettirmez iseniz her yere gidebilirsiniz örneğin ; eşiniz size gitme diyorsa bunun nedenini ögrenmeniz gerekir saglam bir nedeni var ise evin huzurunu kaçıracak gitmeyi verin balık kaçmaz gideceginiz suda elbet balık bulursunuz kısmetinizde var ise ha birde şöyle bir durum var kimse yanlış anlamasın ama genelleme yapıyor elinde 3-5 kuruş parası olan insanlar evde hanım açmı ? çocuklar yemek yedimi ? yada evde hasta var hafta sonu misafirlik yada pazar alışverişi okul masrafları vs.. derdi içine girmeden elindeki parayı balıga veya eglenceye yatırırlar bu durum evdeki huzuru bozar dolayısı ile erkek evdeyse tüm işler hallolur mantıgı gelişir ev ortamında . böyle durumlarda eşiniz ile aranızda egerki böyle proplemler ver ise önce bunlar çözüm bulun unutmayın ki balık tutmak bir amaç tır arayış yada bir şeylerden kaçış degildir.. bunu güzel bir söz ile anlatmak gerekir ise ''Fedakarlık Yoksa Zaferde Yoktur '' ) bol mutlu bol huzurlu bol bereketli bir balık avı nasibiniz olsun rasgele ....
Bir fıkra gibi NASİHAT : Yeni evli çift at arabasıyla evlerine giderken atlardan biri tökezlemiş. Adam “Bu bir!..” demiş. Aynı at bir süre sonra yeniden tökezlemiş. Adam “Bu iki!..” At üçüncü kez tökezlediğinde çıkarmış silahını ve atı vurmuş. Kadın çığlık çığlığa “Sen ne yaptın?” diye feveran edince adam karısına dönmüş ve ”Bu bir!..” işi baştan sıkı tutarsanız izin istemezsiniz..!
En güzeli, tabii biraz da şansın yardımıyla av partnerinizin eşinin sizinkiyle çok yakın arkadaş olmalarıdır. Partnerinizle av planı yapar, kızları da iki evden birinde biraraya getirirsiniz. O kadar zaman ne konuşurlar bilmem ama, beraber olmaktan zevk alan iki kızı biraraya getirmek size yeteri kadar av süresini mutlaka verecektir. Tabii bütün gece sürecek türden avları çok sık tekrarlayarak şartları çok zorlamamak kaydıyla. Hele bir de iki taraftan birinin yakın zamanda bebeği olmuşsa 24 saat yokluğunuz bile farkedilmeyebilir. Tecrübeyle sabittir. Ayrıca evlerin birinde kedi, diğerinde köpek, sağlam düzeyde film ve müzik arşivi, mümkünse televizyonda bol kanallı bir uydu sistemi, ellerinin altında internet gibi ek öğelerde size ekstra zaman olarak geri dönecektir.