Dostlar merhaba bu sahteleri hafta sonu alba kampanya yapmiş.Adeti 1 tl den aldım hangi balıkta kullanılır nedir ne degil dir hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
her avcı balıkta kullanabilirsin..oldukca güzel renkler almışsın..bana kalırsa git bir daha al..böyle beleş fiyata sahteyi birdaha bulamazsın..1 tl ve desenleri oldukca güzel hayırlı olsun..sanırım özel mesaj gelir sana şimdiden, üyeler tarafındanhihi
Artık 1 liraya çapari satmıyorlar. Çok makûl bir alışveriş olmuş. Nerede kullanılacağı konusunda en büyük kanıt sizin denemeleriniz olacaktır. Ama hocamın da dediği gibi her türlü avcı balıkta deneyebilirsiniz. Mutlaka içlerinden iş yapacak olanlar çıkacaktır. İyi günlerde, verimli avlarda kullanın
almayı dusunuyorum da sadece o gune ozel dı sanırım kampanya degılse yıne alırım tabıkı benım aldıklarım sonuydu baska yoktu
Fiyatları iyiymiş.Özellikle 1.resimdeki en sol üstteki sırtı yeşil olanla bu sene çok güzel palamut avları yaptım.
Ucuz diye,bilmediğin birşeyi satın almak da çok komik gerçekten.Güle güle kullan.Kamışla denize atıp çekeceksin onları.Ha,araya da ''misina denen birşey var'' onu bağlamayı da unutma.