Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıldır balık tutuyorum ama böyle birgün görmedim ; Geçen pazardan bu güne kadar heyecanla cumartesinin gelmesini bekliyordum çünki balık tutmaktan yada orada olmaktan çok zevk alıyorum ne zaman birileriyle konuşsam bi şekilde konuyu balık tutmaya getırıyorum veya elınde evınde yada arabasında oltası olan bırını gorsem hemen soruyorum nedır dıye napim seviyorum balık tutmayı,neyse cumartesi geldi çattı sabahın ilk ışıkları ile 7 gibi üsküdara indim bir elimde akşamdan hazırladıgım sandeviçim diğer elimde çapari iki işi birden yapıcam ama birde heyecan varki sormayın sanki balıklar kaçıyorsandeviçi yemege devam ederken baktım yanıma bir kaç komşu geldi martılar yarısınıda onlara verdım boylece sandevıç bitti ve ben başladım atıp çekmeye 10 a kadar hiç durmadan at cek ama hiç bir tık yok derken bır kaç kişi geldi nobetı 15 dakıkalıgına onlara devrettım sonra tekrar devam saat oldu 3 her tarafdan haberler geliyor hiçbir yerde balık yokmuş havada soğuyunca zaten kimsede kalmadı biraz yorgun ve birazda üzüntülü bir şekilde düştüm evin yoluna...
Gökhan Bey, her gidişimizde livarı doldurabilsek eminim birkaç avdan sonra olay zevkini ve heyecanını kaybedecektir. Bu boş dönüşlerdirki bizi bir sonraki av için heveslendiren, sonraki misinadaki ilk tıkırtıyı sanki hayatında tuttuğun ilk balık gibi zevkli kılan.
bu balıklar tam yok olmadan makinaları kamışları elden çıkarmak lazım şimdi bütün balıkçılık formlarına baktım 2 sene öncesinden kalma mesajlar yada arkadaşlık mesajları veya rapala resimleri vs vs vs havalarda hikaye bu sene balık hobisi hayal oldu anlaşılan