bukadar da olmaz arkadaş,nerede bu levrekler..atçek atçek bomboş ,rapalaya binen yokcyrr Bu moral bozukluğu ile 2 ggece önce avlağa gittim,yeni river2sae rapalamı deneyeceğim,koydum kafaya,ama aslında çok da ümidim yok da,neyse Avlaktayım,saat 21.45 civarı,birkaç kefalci var,sarma ekmek ile kefal peşindeler...hava hafif karayel,ay batmaya yakın ,tam da levrek havası var diyorum içimden ama ,sadece demekle kalıyorum genelde ilk 10 atış ses yok,geçen hafta dalarken baraküda sürüsüne denk gelmiştim burada,aklıma da gelmiyor değil,bir baraküda atlar diye düşünüyorum...kıyıda volta atar gibi gezerken atçek yapmaya devam ederken ,gıcırrrrrrrrrrrrrrrr diye bir ses ve arkadan su üzerinde bir şakırtıdır koptu.Kalama yı gevşek bırakmışım biraz sanırım,benim rover aldı başını gidiyor,anında sıktım kalama yı ama kamış ın ucu neredeyse yere temas edecek,deli asılıyorreeling kesin baraküda bu ,bir yandan çekerken bir yandan da bu an hiç bitmesin istiyorum kıyıya 2 merte kaldı,gözüm baraküda arıyor ,balık kıyıya paralel bir sağa çekiyor bir sola ..derken balık kıyıda,ama benm baraküda olmuş levrek )http://imageshack.us/photo/my-images/109/24072012062.jpg/
umut az olsa da bırakmak yerine ava devam edince gelen enfes bir mükafat Tebrikler, güzel bir balık :clap2:
Super av... Bende malzemeler alindi, takim kuruldu ava cikcagim gunu bekliyorum... Ama ne zaman? idk bilmiyorum.... Heves iste... reeling
Büyük müyük; almış mı levroyu almış. Geçen bizim biladerle sırtı çekiyoz bendeki sahtede 6 no rapala halkası var onunkinde kocaman klipsli fırdöndübanghead sonuç onda 55 cm baraküda bende umutreeling
Levrek için tebrikler, bu mevsimde sahteye atladığı için çok şanslısın. Devamını dilerim. Rastgelsin...
bu mevsimde levrek sahteye atlamıyor mu genelde? bu gece gene aynı merada idim ,bişey alamadım ama ,sahteye vuruş aldım
klips büyük sayılmaz ...genelde bu klipsi kullanıyorum..ama birkaç sahte denemeyeceksem eğer ,klips hiç kullanmıyorum
Tebrikler Bu kısır mevsimde levreği sahteye atlattırdığınız için tebrikler. Rover 98 benim de yüzümü en çok güldüren sahtedir :thumb: Bu arada keşke konuyu raporlar bölümüne açsaydınız. Devamına rastgelsin.