Selamlar saygılar. Bu aralar boğazda lüfer denemeleri yoğun şekilde sürüyor. Tek tük, bazen 3-5parça alındığı haberi de geliyor. Ama istikrarlı bir şekilde balık yapmadı. Acaba balık sessiz sedasız kanaldan akıp Karadeniz'e mi geçti ? Yoksa bu ara yakalanan az sayıda balık Çanakkale'den akacak balıkların ilk temsilcileri mi ? Çanakkale'den son haberler nedir ? Hava ve su sıcaklığı mı işimizi bozuyor ? Ben dipte ve ortasuda ararken balık kıskıs gülerek su üstünden mi geçiyor ? Yakında kafayı bozacağım nerede bu lüferler
Selamlar, Çanakkaleden kendini kurtarabilen balığın bir kısmı çaktırmadan kanaldan geçip gidiyor. Önünde bol miktarda yem de var. Çanakkale boğazına girmek için yola çıkan balıklarıda gırgırlar topluyordur, malum uluslararası sularda avı serbest bıraktılar. Önümüzdeki sezon içinde pek ümitli değilim açıkcası. Fazla kafaya takma zaten lezzetli değiller bu zamanda
Dostlar ne hikmetse buralarda da kesildi mübarek.20-30 kişiye 5-10 tane yapıyordu.Şimdi gece yemli azman istavrit yapıyor.Gündüz lüferi hiç bırakmadım ama tık yok.Gündüz yemlide de kiloluk kırlangıç geliyor. Benim de raporum bu olsun kardeşler.Selamlar.
İsmail ağabey orada kesildiyse buraya geliyordur heralde Geçen sene bu zamanlar millet suüstü rapalayla çok iyi balık alıyordu. Yarın gece kaldığım yerden denemelere devam.