Öncelikle Hepinize Merhaba; Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve katıldığım için çok mutlu oldum çünkü herkes birbirine yardımcı olmayı gerçekten istiyor. İnternet ortamında bile bu kadar sıcak samimi insanlarla aynı forumda olduğum için mutluyum ama bir kaç sorum olacak; Amatör olarak kıyıdan balık tutuyorum daha doğrusu tutmaya çalışıyorum, İstanbul Üsküdarda oturuyorum genelde üsküdar eminönü motor veya vapur iskelesinin yakınında avlanıyorum...Tabi geçen seneden beri hiç çıkmadım balığa şimdi hangi takımı almalıyım çaparimi yemlimi bu aralar hangi balık çıkar burdan yardımcı olursanız sevinirim...Bide karşıda nerelere gidebilirim sabaha kadar kalabileceğim bi yer olsun yoksa geri dönemem arabam yokta..
öncelikle aramıza hoş geldiniz. keyifli avlar ve güzel paylaşımlar dilerim. sorunuzun cevabına gelince; ne demek nerede hangi takım? sorman hata... her zaman her yerde en büyük samsunspor şaka bi yana. istanbul hakkında hiç bir fikrim yok. sadece espirili bir hoşgeldin demek istedim... umarım kızmazsın...