Üstadlar daha önce hiç kefal tutmamıştım.Bu hafta bu denyimi yaşamak istiyorum.İstanbul avrupa yakasında nerelerde kefal tuta bilirim.Yanlız temiz ve iri kefallerin çıktığı yerler nerelerdirDiğer arkadaşlar galatada tutuluyor diye yazmışlar fakat ben oranın pek temiz olduğunu düşünmüyorum..Ben sürekli Arnavutköy'deyim burada kefal çıkıyor ama biraz ufaklar.
Kefalin temizi olmaz zaten.. Büyükdere koyunda hacı osmandan inen yokuşun bitimine askeriyeye gelmeden denize akan derenin denizle buluştuğu nokta da iyi kefal yapar. Zaten kefal de öyle yerleri sever.. rastgele..
üsküdarda kefali genelde beşiktaş motorlarının olduğu parkın en sağından tutarlar ya dip kıbrısı atarlar yada kurt
peki bir sorum daha olacak uskudarda olta malzemelerini nereden temin edebilirim sorumu yanitladiginiz için teşekkürler
radarla cami arasında kalan otobüs firmaları var orada cengiz balıkçılık diye sorarsan yardımcı olurlar ihtiyacın olan her şeyi temin edebilirsin oradan kardeşim
kokoreççinin yanındaki yer değil mi? orası kapanmadı mı ya? ben en son baktığımda yerinde bulamamıştım orayı..
nerede kefal tutabiliriz... valla bende boyle nette aradım...bitane site de gordum diye kefal yoktu ama bayaa bi balık ismi gordum balık nerede tutulabileceğini gösteriyor..profil resimlerinide koymuş balıkçılar belki size yardımı olabilir...
Aşiyanda çıktığı söyleniyor son zamanlarda giden varmı acaba ?Birde 2 takımla gideceğim.Biri su üstü ekmekli kıbrıs takımı diğeride mezgit takımı onada tavuk ciğeri takmayı düşünüyorum.Acaba tavuk ciğeriyle tutan oldumu acaba ?
Baltalimanı fenerin orası Polis moral eğitimin karşısı her daim su üstü kıbrıs takımıyla iri kefaller alabilirsin. Birde üçlü takıma kurt (köprüde satılıyor) takarsan kefalin vazgeçemediği yemdir.
biraz kokuşmuş olursa neden olmasın.. kefal çürümeye yüz tutmuş, kokuşmuş herşeyi sever, balığın beslenme tarzı bu.. o yüzden kefal yemek bana her zaman itici gelmiştir