Neresinde avlanayım

Konu, 'Bölgeler' kısmında acemibalıkcı71 tarafından paylaşıldı.

1. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

Lütfen bana bir yer söyleyin şu Alibeyköy barajında hani artık ailem benim için oraya piknige gidiyorlardı artık bu benim için son gidişleri oldugunu söylediler yarında eger balık tutamazsam bir daha oraya gitmeyecegiz ben hep piknik alanından direk aşagı inip balıkcı hüso diye bir yer var orada avlanıyordum şimdi nerede avlanayım yardım edin. :(

2. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

konuyu denize açmışım k.bakmayın.

3. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Merhaba,
    bende sultançiftliğinde yaşıyorum balığa ilk başladığım zamanlar sahtelerimi denemek için oraya giderdim hatta acemeliğime geldiği için yozuri pins minow umu sularına hapseden barajımızdır umarım kurumaz ama kurursa yozurimi almaya gideceğim ...

orada balıkların yerini araçla girdikten sonra kıyıya yakın zeko dayı diye barakada yaşıyan biri var kayık kiralıyor orada ona danışabilirsiniz. balık karşı kıyıda genellikle çünkü karşı kıyı kumluk ve girintili ve sazlık yerleri balıklara daha uygun
    aileyle balık tutmak için göle gitmek genellikle hüsranla sonuçlanıyor boğaza gidin mutlu dönün diyorum.

4. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

Murat Abi zeko dayımı hüso dayımı öyle biri var ben onun yanında bulunan arazide avlanıyorum ======-V bu şekilde bir arazi en başta o var ben sag tarafında avlanıyorum onuda çogu kez sandalla karşıya geçerken görüyorum ama bir türlü tanışmak konuşmak nasip olmadı valla.Aile konusuna gelince barajdan yukarda 150-200 metre yukarıda piknik alanı var ücretli girişi var onlar orada duruyorlar ben kendim aşagıdan avlanıyorum da bakalım yarın balık alabilecekmiyim bakacagım 3 kasnak 1 olta var olta ile beyaz sahte balık var onla at çek yaparım kasnagın birine internette buldugum tarif var ekmek içi mantar yada işkembe çorbası kuru tozu ılık hafif şekerli su ile hamur haline getirip 1.kasnaga onu koyacagım 2.kasnaga solucan bulursam onu 3.kasnagada mısır koyacagım. koydamı avlanayım açıklıktamı anlamadım ama bakalım her takımda 3 igne var 2 kasnaga koyacagım igne büyük onlara mısır,hamur küçük igneliye ise solucan takmayı düşünüyorum nasip de var ise inşallah alırız birşeyler.