arkadaşlar ankarada ocak ayında balık avına gitmeyi düşünüyorum sizce nereye gideyim ve ne yem kullanmalıyım şimdiden teşekkürler
Bu mevsimde balık hali gayet güzel iş verir..lüfer, çinekop, trofe sayılabilecek kalkan bile alabilirsiniz..Halin ön ve arka girişleri malum oldukça esintilidir..Ancak iç kesimlere doğru hava sıcaklığında hissedilir derecede artış söz konusudur.. Balığınız nasıl olursa olsun yanında mutlaka roka olsun..Şimdiden afiyet olsun..
Kağan Bey hoşgeldiniz. Öncelikle tanışma bölümünde bir konu açıp kendinizi tanıtırsanız daha sıcak bir yaklaşım olur. Forum içinde Ankara için balık avlarında oldukça bol bilgi var. Arama yaparsanız faydalı bilgiler bulursunuz. Ayrıca google arama motoruna site:balikavi.net ankara balık avı yazıp aratırsanız yine sitemiz içinde bolca bilgiye kolay ulaşabiliriniz. Ayrıca http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=38158 yukarıdaki konuda bu hafta sonu Ankara için mini bir organizasyon yapılıyor. Arkadaşlarla bağlantı kurarssanız hem tanışmış hemde birebir bilgi alışverişi yapmış olursunuz. saygılar.
)) Bence de bu ay en verimli yer orasıdır. Yıllar oldu Ankarayı görmeyeli. Bu yaz Kesikköprüde bir levrek avı düzenlemek lağzım herhal..
Kesikköprüde levrek kalmadı..Zaman zaman alabalık ve bolca turna var artık..Denk gelirse güzel balık alınabilir 7-8 kiloluk ve 90-100 cm.`lik yani..Benim gözüm şimdilerde kesikköprüdeki yüksek gerilim hatları tarafına nasıl gidebilirim derdinde..O tarafa kapağı bi atarsak trofeler hazır..
Arkadaş Ankara-Çayırhan -Kuş Cenneti - Davutoğlan köyü aşağısı (çay) oraya babamla birlikte hep gideriz 5,5 kiloluk kefalı de ordan çektim.