Nereye gidelim (istanbul)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında BoraN tarafından paylaşıldı.

1. BoraN

BoraN BoraN

Favori Kamış:
    DAM 4.20 Surf
    Merhaba arkadaşlar forum sayfanızı yenı keşfettim amatorunde amatorü bir balıkcı olarak yazdıgınız gonderdiğiniz resimleri görünce cok gaza geldim :)

balık olsun olmasın cuma (07.11.08) sabahı saat 04:00 de yola koyulmaya kararlıyım işede gideceğimizden saat 09:00 kadar vakit ayırdık bu kısa zaman içinde sizce nereden şansımızı deniyelim ? sarayburnu tarabya taraflarında balık cıktıgını okudum sarayburnu nda buyuk gemilerin yanaştıgı yer kıyısında otopark olan yerden mi bahsediyorsunuz? bulundugunuz önerilerde mevkiyi tam verirseniz çok sevinirim.

Bu sayfalarda aldıgım bilgilere dayanarak rapala, çelik telli mantarlı takım, lüfer palamut çinekop çaparileri aldım ama hangisi iş yapar bundan da emin değilim degerli bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

2. root

root Bahadir TECER

En İyi Avı:
    Dedemin bogazda yakaladigi luferler(!).. cok kucuktum ben cook.
    Aramiza hos geldiniz... "Balik olsun olmasina" dayanarak benim tavsiyem Arnavutkoy e gitmeniz.. Sabah erken saatlerde balik yapma ihtimali olan bi yer... Sahsen arnavutkoyun manzarisini sabah erken saatlerde cok dinlendirici ve hzur verici bulurum..Son derece dinlendirici olur sabahlari orasi :)

3. BoraN

BoraN BoraN

Favori Kamış:
    DAM 4.20 Surf
    Sagol arkadaşım bende Arnavutkoy e gittim sabah hiç balık yapmadı kimse tutamadı kısmetimizde yokmus gece de yapmamış. Birdaki sefere artık.

4. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    istinye tokmak burnunu tafsiye ederim sabahları mantarlı takımla cinekop alman cok yüksek

5. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar Ya şu durumda hemen hemen heryer aynı balıgın nerden nezaman geçiş yaptıgını saptamak zor şu an heryerde durum aynı istersen sarayburnunda dene şansını tektük oluyo fakat ordaki motorlarda adamın keyfini kaçırıyor
    sonuçda bu balıknezaman yakalarsın geçişini bu ara belli olmaz belki senin kısmetin boldur alırsın bişeyler rastgele