Netteki av raporlarini kitapcik haline neden getirmiyoruz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında antepli tarafından paylaşıldı.

1. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo
    Evet sayın yöneticiler, konunun uzman arkadasları!!!!, nette o kadar uzman arkadaşlar var ki(TEBRiK EDERiM HEPSiNi!), BALIKÇININ EL KITABI başlikli bir kitap yapabiliriz. Bakın bir arkadasımın rapala ile yaptığı geniş bilgilendirdiği konuya ne yazmışm``Tebrikler, bu bilgiler gercekten küçük bir kitapçıkta toplansa , ne dersiniz yöneticiler))))), walla bir konu açalım, tüm bilgileri birer kitapçıkta toplayalım, inanın BALIKNET üyeleri satın alsalar birer tane buö her türlü masrafın üstüne gelir, yapilacak iş, netteki güzel bilgileri bir araya toplamak.```

Bunu, Tatlı su ve deniz olarak iki ayrı kitap yapılabilir, bölgelerdeki sularda ayrı ayrı tercübeler bir araya getirildiğinde TÜRKIYE nin bölgesel avlak alanları ortaya çıkar, ne dersiniz arkadaslar , akademisyenler!!!!!!!

Son düzenleme: 30 Aralık 2008
  2. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    tesekkur ederım abi rapala yorumun için gerçekten böyle bi düşünce bence güzel bi proje düşüncesi bilgi paylaşımı her zaman için güzel ata sözü gibi bir elin nesi var iki elin sesi var ... benim bilmediğimi başkası bılır yazar ben okur uygularım benım bıldıgımı ben yazarım bılmeyen arkadasım yararlanır düşüncesi oluyor..

3. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo

4. BAYTAR

BAYTAR Ruhan DÖNMEZ

Telif hakları nedeniyle, başka başka sitelerde yayınlanmış raporların bir sitede toplanması, ancak yayıncıların izni ve bu işe adanmış ayrı bir sitede yapılabilir diye düşünüyorum. Böylece alıntı yapılan her site, reklam olmaksızın link verebilir. Böyle bir site yorumlara kapalı olur, gönderilen-önerilen her yazı yöneticilerin süzgecinden geçmek ve yayıncısının izni alınmak kaydıyla yayınlanır. Böylece kimsenin başı ağrımadan, çok geniş bir başvuru kaynağı oluşturulmuş olur.

Elbette bu site üyeliği dayatmayan, ücretsiz bir site olmalıdır!

Çok güzel bir fikir. Bence yaşama geçirilmeli..

5. salahattin

salahattin salahattin kaplan

bencede güzel bir fikir istanbulda olsaydım çalışmaya katılabilirdim

6. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    internet veya kitap, hep aklımda olan bir fikirdi bu, değer verdiğim balıkçıların yazılarını, raporlarını değil de çeşitli konularda yazdıklarını zaten klasör haline getirmeye çalışıyorum, bunlar toparlansa çok değerli bir kaynak olur, neden mi? çoğu denenmiş tekniklerden ve alınmış müspet sonuçlardan oluşuyor.

yalnız, kitap olarak derlenmesinde; her yazı sahibine ulaşıp izin almak gibi büyük bir kanuni ve mali külfet ve bir dolu evrak işi olur diye düşünüyorum. bunun üstesinden bir şekilde gelinebilirse elimden gelen yardımı, yazıyı, hamallığı da yapacağımı iş bu yazıda kabul ve taahhüt ederim :D