Kızılırmak nehrinde avlanan balıkçı Ahmet Sarıöz tarafından tutulan 70 kilogram ağırlığındaki yayın balığı, görenleri hayrete düşürdü. Yayın balığını Avanos’ta Sofra Restaurant’ın önüne asarak Avanoslulara gösteren Sarıöz Avanosgazetesi.com editörü Metin Yıldırım’a yaptığı açıklamada ’’Yıllardır zaman zaman Kızılırmak’a giderek hobi olarak balık tutarım. Bugün de Balıklıağ mevkiine gittim. Oltamı Kızılırmak’a attım. Bir süre bekledikten sonra oltama kuvvetli bir şey takıldı” dedi. Oltasının ilk başta bir ağaca takıldığını zannettiğini söyleyen Sarıöz “Arkadaşlarımı da çağırarak kenara çıkardığım yayın balığını bir süre şehir meydanında sergileyerek herkesin görmesini istedim. Arkadaşlarımın yardımıyla tuttuğum balığı yine arkadaşlarımla paylaştık. Bu kadar büyük bir balığı ilk defa tutuyorum. Çok mutluyum ’’ şeklinde konuştu. Balığı gören vatandaşlar ’’Ahmet boyu kadar balık tutmuş bravo!’’ diyerek hayretlerini belirtti. HABER: Metin Yıldırım - avanosgazetesi.com
kaldırdım ben onu reklam amaçlı değil forumda bir kaç kişide daha görmüştüm sitelerini imzalarına koyduklarını ama kaldırdım
Hoşgörünüz ve iyi niyetinizden ötürü binlerce kez teşekkür ederim. Bu kibarlığınız inanınız ki karşılıksız kalmayacaktır.
haberde oltamı attım yayın geldi diyor 70 kglık yayın öyle sıradan oltalarla falan tutulmaz hangi iğne ile hangi olta ile çekeceksiniz ?????