Herkeze Merbaha, Oncelikle Bu baligi Ben deyil, Amcam Avlamistir Ben sadece bu balik hakkinda sunum ve bilgi vermek istedim., Onun icin tebrikler ona gitsin 2 tane avladigi icin bir tanesini bize getirdi saolsun . Gecen Yaz birlikte bu boylarda 20 den fazla tuttuk beraber. Bana balik tutma hastaligini veren kisilerden birdir 35 in = 88.9 cm Avlana Bolge Duzenek/ Kullanilan Yem 3 tanesi 5 dolar Iste 88.9 cm Levrek ( kuzu kuzu :laughing: ) :laughing: Midesinde Cikanlar :laughing:
Çok heybetli balıkmış , amcanıza tebrikler ... Tadı nasıl ? Buradakiler daha lezzetli diye duymuştum , doğru mu?
Sevgili Semih kardeşim ilk başta seni tebrik ederim, burada bizlere açık ve serih olarak bu avı kendinin yapmadını söyleyerek bizlere gerçeği söylediğin için ve aynı zamanda inşallah bundan sonra internet ortamında böyle hatalar yapan, başka yerden bulduğu bilgilerin kaynağını saklayan, kendi yazmış veya bulmuş gibi yazan bazı kişiler için de güzel bir örnek oldun. Bu güzel avı gerçekleştiren amcanıda tebrik ederim, bu takımı bizim buralarda hangi balıklar için kullanabiliriz bende onu düşünüyorum, amcana da selamlar sizlerle tanışmakta isterim, selamlar sevgiler saygılar hoşçakalın.
Seni de amcanı da ayrı ayrı tebrik ediyorum. Açık sözlü ve gönülden anlatımın için teşekkürler. Yeni avların raporlarını bekliyoruz. Afiyet olsun.
Sevgili Semih samimi anlatımından dolayı sana teşekkür ederim hazır takımdaki görüntüye batıgımda sanırım üçlü fıdöndünün bir bacagına beden digerine kurşun baglanıyor. basit bir takım ama iğne kösteği uzun..
eti siki oldugu icin baliklar arasinda en severek yedigim baliktir, piserken balik kokusu olmasa tavuk die yutturulabilir o derece yanii Genelde icini cikartip tursu tuzuna gomup kendi suyunda pisiririm, ogun misafir vardi, filito usulu kesip kilciksiz sekilde hazirladim, yarisi misafirin kismetiymis, afiyet helali hos olsun :hungry: reeling
Insan Oglu Kendinden baskasini kandiramaz bence , onun icin en dogrusu olayi oldugu gibi anlatilmaliki burdaki insanlarda okuduklari/gorduklerini kendi avlarinda uyguluya bilsinler, Guzel goruslerin icin tskler abi Seninle tanismak bana seref verir gunde 1-2 kere siteye girip yeni acilan konulari okurum, ozel msj atarsan geri yazabilirim..