neye niyeeettt neye kısmet

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    tarih 23 temmuz çarşamba mekan yine küçükyalı sahili yanıma ne var ne yok almışım yolda bir şamadıra ve birkaç tanede 10 luk kurşun aldık neyse arkadaşla erken çıktık o midye çıkartıcaktı bende şu pet şişe zımbırtısıyla teke almaya çalışıcaktım o midyeyi çıkardı çıkarmasınada bizim teke yine yalan saat 19:20 olupta yavaş yavaş istavrit çıkmaya başlayınca balık hastılığına yeni kapılan arkadaşım dayanamadı gidip bi çapari satın aldı iyikide aldı teker teker topladık istavritleri yavaş yavaş hava karardı ve en sonunda beklediğimiz an geldi artık hava kararmıştı. üçlü dip oltamı ve 4 lü şamandıralı takımımı tekenin yokluğunda midyeyle yemleyip suya bıraktım saatler geçti bizde bi tane balık yok(istavritler hariç tabi:D)hem beklemekten sıkıldık hemde balığın vurmaması sıktı canımızı ama ha vurdu ha vurucak diye beklemenin bile bi zevk olduğunu bi kere daha anladım sonuçta pederin verdiği saatte evde olmak için 23:45 te toplanıp evin yolunu tuttuk günün sonucunda kovada 24 istavrit (bunun yarısı kadarda kıyıya kadar düşüp çektiklerim var tabi)buzluğun yolunu tuttu bende bir kez daha eve elim boş dönmemeyi başardım (olmadı balıkçıdan alırız üç beş bişeler);)

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerine sağlık olsun en azından eve boş dönmemişsin ;)

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Sağlık olsun Furkan Kardeşim.

Genelde hepimizde vardır bu şanssızlık.

Ama şu lafımı unutma sakın :

Gezen Kurt Aç Kalmaz...

Esenlikle Kal ...

4. iha

iha Halit

Furkan'ın arkadaşı dediği kişi benim.İsmim halit.Yeni yeni merak salmaya başladım balığa.Olaylar furkanın anlattığı gibi gelişti.Ben takım hazırlamayı bilmediğimden o hazırlıkları yürütüyordu.Bende etrafı seyrediyor bir yandan da midye ayıklıyodum.Baktım çervedekiler 2li 3lü 5li istavrit çekiyo.Dedim furkana bitane çaparide biz alalım neyse aldık.(İYİKİ ALMIŞIZ).Atıyoz geliyo atıyoz geli 1'er 2'şer boş çekmedik desem biraz abartı olur ama doğrudur.Neyse hava kararmaya başladı.Bizim asıl beklediğimiz an geliyordu.Ama bişiler eksikti TEKE :mad: neyse onuda yanımızdaki bizden daha usta kişilerden temin ettik etmesine ama atmaya alışıncaya kadar kaldı bir teke neyse midyeyle fln takıldık ama kısmet olmadı inşallah bugün gene deneriz.