HERKESE SELAM DOSTLAR Bugün arkadaşlardan gelen telefon üzerine öğlen suyuna meramıza yetiştim ,hedefteki avımız her zaman ki gibi sarıkulak kefaldi , fakat sevindirici haber volta atan bir kaç tane ufak zarganada görebildik ama büyümeleri için bekliyoruz yaklaşık 1 ay gibi bir zamanları var diye tahmin ediyoruz, malum bilinçli balıkçılık yapmak şart hooked Neyse sözü çok uzatmıyım meramıza yunusların girmesi dolayısyla bir de rüzgar faktöründen bugün ilk defa elim boş dönücem derken bir de ne göreyim ? hayatımın süprizi ile karşılaştım ,bakın süpriz aşağıda :laughing: Bu arada ilk defa yakaladığımız için iğneden dikkatlice çıkarttık denizyıldızlarının zehirli olanları olduğunu duymuştum fakat ülkemizdekilerde tehlikeli yada zararlı olanları varmı tam olarak bilemiyorum ama tedbir almakta her zaman fayda var idk Bakalım nasibimizde başka neler olucak ne demişler nasipte varsa gelir bağdattan yemenden nasipde yoksa dört elle sarılsan alırlar elinden SAĞLICAKLA KALIN DOSTLAR HEPİNİZE HAYIRLI AVLAR RAST GELSİN GÖRÜŞMEK ÜZERE İNŞAALLAH mrsparkle
Yunuslardan dolayi kefaller sinik sekilde kalmis yeme itibar etmemis sanirsam.. Kismet iste Rastgele.