NEYE NİYET NEYE KISMET :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Masse tarafından paylaşıldı.

1. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    HERKESE SELAM DOSTLAR

Bugün arkadaşlardan gelen telefon üzerine öğlen suyuna meramıza yetiştim ,hedefteki avımız her zaman ki gibi sarıkulak kefaldi , fakat sevindirici haber volta atan bir kaç tane ufak zarganada görebildik ama büyümeleri için bekliyoruz yaklaşık 1 ay gibi bir zamanları var diye tahmin ediyoruz, malum bilinçli balıkçılık yapmak şart :)hooked

Neyse sözü çok uzatmıyım meramıza yunusların girmesi dolayısyla bir de rüzgar faktöründen bugün ilk defa elim boş dönücem derken bir de ne göreyim ? hayatımın süprizi ile karşılaştım ,bakın süpriz aşağıda :laughing:

Bu arada ilk defa yakaladığımız için iğneden dikkatlice çıkarttık denizyıldızlarının zehirli olanları olduğunu duymuştum fakat ülkemizdekilerde tehlikeli yada zararlı olanları varmı tam olarak bilemiyorum ama tedbir almakta her zaman fayda var idk

Bakalım nasibimizde başka neler olucak ne demişler nasipte varsa gelir bağdattan yemenden nasipde yoksa dört elle sarılsan alırlar elinden :)

SAĞLICAKLA KALIN DOSTLAR HEPİNİZE HAYIRLI AVLAR RAST GELSİN GÖRÜŞMEK ÜZERE İNŞAALLAH mrsparkle

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Yunuslardan dolayi kefaller sinik sekilde kalmis yeme itibar etmemis sanirsam..

Kismet iste Rastgele.

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Deniz Yıldızı ve hatta Deniz hıyarı yakalamışlığım vardır. Ne diyelim hedef balığın rastgelsin.

4. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Bende Eşkinaya kısmet derken gecenin köründe koca bir yengeç gelmişti, aksiyon olmuştu :)

5. TPCX

TPCX sefa y. b.çekmece

En İyi Avı:
    sargoz 2.1 kg
    bende en son avda pantolon çektim.. sizlerinki hiç değilse canlıymış :)

6. orange

orange Bora Sulher

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    oasys/ryobi
    En İyi Avı:
    Levrek 4600 gr
    :laughing:

7. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Pantolon yine bir nebze iyi, arkadaş daha beterini çekmişti :laughing: :laughing: