Bulgaristan Haskovo'dan kıymetli Macir Ertan ağabeyimiz bugün bir yaş daha almış. Kendisine sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, balıkla dolu bir ömür dilerim..
Daha nice güzel yılları, sağlıkla ve sevdiklerinle karşılayıp, gönlünün güzellikleriyle yaşaman dileklerimle.
Selam İbrahim uzun zaman sonra foruma girdim ve bu sürprizle karşılaştım sağol dostum eksik olma gerçekten hatırlanmak güzel birşey ne yapalım kenardan kenardan bir baktık 45'lik olmuşuz işte
Eksik olma Tevfik ağabey hep beraber inşallah sağolasın çok çok çok selamlarımla hep diyorum ya oyle kapatayım sözlerimi ''Abim Benim ''
Teşekkür ederim Nuri ağabey Erzurumlu koca yüreğim benim,güneşin battığı yerden doğduğu yere selam olsun
Gadirim sağol : biraz geç oldu cevabım ama kulaklarım da çınlamadı yaşlılıktan mı olsa gerek ahahaha.... uzun yaşamayayım be abicim hedeflediklerimi gerçekleştireyim yetecek bana sidenin presnsine çok selamlar harbi has levrekçisin Kadir ..diğer atıp tutanlar gibi gevrekçi geğil
Oğuzum selam,hep beraber inşallah Bulgaristan avuç içi kadar bir yer küçücük ama coğrafyasıyla herşeyiyle birarada çok güzel bir toprak parçasını kaybetmişiz uzun zamandır işlerimden aktif olarak giremiyorum foruma umarım birgün biryerde tanışırız baba,oğul ve kutsal ruh seni korusun ''Jesus Christ'' :thumb: