Forumumuzun saygideger uyesi, kiymetli amator balikci Tevfik agabeyimizin (isottevfik) dogum gununu kutluyorum, huzurlu ve balikla dolu uzun bir omur diliyorum.
Tevfik abi, doğum günün kutlu olsun Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.mrsparkle Bursa'ya amcamları ziyarete geldiğimde, mutlaka sizide görüp tanışmak isterim, saygı ve sevgilerimle, Allaha emanet olun
Sevgili Tevfik bey kardeşim, Doğum gününü kular, sevdiklerin ile bareber nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim. Sevgiler, selamlar, saygılar hoşça kalın.
Tevfik abim, nice doğum günlerinde hayırlı bir ömür dilerim. Sevdiklerinle, sevenlerinle gözaydınlığı günlerin daim olsun.
Değerli İbrahim kardeşim; Öncelikle inceliğiniz, nezaketiniz için teşekkürler ederim. Daha nice senelere, sağlıkla, huzurla hep birlikte olsun der, sevgilerimi iletirim.
Güzel duygu ve dilekleriniz için canı gönülden teşekkürler eder, mutluluk ve sağlıklı güzel günlerin, hepimiz için olmasını dilerim, İsa kardeşim. Bursa ziyaretinizde telefonunuzu bekliyor olacağım. Görüşme dileklerimle sevgiler iletirim.
Değerli büyüğüm Sn.Orhan bey, Güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler ederken, bende sizlere, tüm ailenizle birlikte, sağlık dolu nice nice huzurlu, mutlu güzel günler dilerim. Saygılarımla.
Yüreği güzel, gönlü güzel Nuri kardeşim; Bu güzel duygu ve dileklerini, bende sizler için yüce Rabbimden diliyor, selam ve sevgiler iletiyorum.
Değerli büyüğüm Sn.ABAYOĞLU; Güzel dilekleriniz için teşekkürler ederim. Siz gibi değerleri sağlıklı ve dimdik aykta görmek, bilgi ve deneyimlerini yaşamak, benim için mutlulukların, zenginliklerin en güzel olanlarıdır. Saygı ve hürmetlerimle.
Teşekkürler Aydın kardeşim. Bu güzel dileklerinizden sonra kendimi yeni doğmuş gibi hissetmeye başladım bile.
Adı gibi güzel Can kardeşim; Güzel duygu ve dileklerin için teşekkürler eder, her şeyin gönlünce olması dileklerimi iletir, gözlerinden öperim.