Uzun zamandır balığa gidememenin ve balığın boğaza tam olarak girmemesinden dolayı c.tesi iş çıkışı Ferhat kardeşimle ani bir kararla kendimizi bol rüzgarlı ve dalgalı Karadeniz sahillerinde bulduk.Madem balık bize gelmiyor biz balığa gitmeye karar vermiştik. Akşam üzeri sahte denemeleri sonuç vermeyince, takımları yemleyip beklemeye başladık.Bu arada takımlar klasik mantarlı, yem olarakta taze istavrit kullanıldı.Havanın kararması ile vuruşlar başladı, lakin rüzgar çok sert ve yüzümüze doğru esiyor, deniz ise oldukça dalgalı idi. Velhasıl oltaların sürekli sallanması yüzünden sayısız yem kestirsek de 20 kadar dişliyi kıyıya almayı başardık.Gece saat 9 ile 11 arası güzel balık yaptı, çok güzel, keyifli ve bereketli bir av oldu.Daha güzellerinin sizlerede nasip olması dileğiyle herkese rastgele
Tebrik ediyorum çok güzel bir av olmuş. Devamını dilerim. Soğukla ve denizle iyi mücadele etmişsiniz...
Teşekkürler Murat, uzun zaman ara verince çektiğimiz zorlukların karşılığını almak gerçekten keyif vericiydi.
Tebrikler Abi rastgelsin daha güzelleri oltandan eksik olmasın dediğin gibi balığı koşturmak gerekiyor Abi Bu sabah benimde hoşuma giden bir balık avı oldu lüferlerin yanına çok güzel iki adette torik şıkıştırdım başka bir teknede ise 3 kiloluk bir sinarit alındı
İsa abim tebrikler, uzun zaman balığa gidemeyip sonuç böyle olacaksa ben iki ay balığa gitmeden dayanabilirim niceleri rast gelsin abi
Tebrikler abi bende karadeniz de deneme yaptım üsküdarda denedim ama sonuç sıfır bu gidisle balığı birakicam galiba neyse rastgele.
İsa abi hem seni hem de Ferhatı tebrik ederim, gayet başarılı bir av olmuş zorlu havaya göre :thumb: daha güzellerinin ve nicelerinin gelmesini dilerim, afiyet olsun
Sevgili İnan gerçekten "nihayet" Sizin avlarınızın yanında pek esamesi okunmasa da bizim için lüfer avları bir başka keyifli oluyor. Sizede bereketli avlar dilerim, Adana ya selam ve sevgilerimle sağlıcakla kalın
Teşekkürler Mert kardeşim, zaten balık avı o kadar meşakkatli bir iş olmasaydı böylesi keyifli olabilirmiydi? Bu sabah sende lüferlerin yanına torikleri de eklemişsin maşallah, fotolarını ve raporunuda görmek isteriz.
Sevgili kardeşim, bu raporu senin dilinden kurtulabilmek için açtım desem inanır mısın? Yakında sizin oralarda levrek başlar, raporlarını dört gözle bekliyoruz inşallah.
Teşekkürler, daha güzelleri size de nasip olur inşallah Teşekkürler Tuncay, balık işi sabır ve kısmet işi, bayramın ilk günü Üsküdar çok güzel balık yapmış, sonrasında ise hiçbir şey çıkmamış.Bende bayramın 3. günü Üsküdardan çok güzel bir lüfer almıştım. Balığın bol miktarda boğaza girmesinin eli kulağında inşallah, biraz daha sabır
Teşekkürler Roy kardeşim, umarım bir gün seninle de birlikte olta sallayıp böyle avlar yapmak nasip olur inşallah
Sevgili Yasin, balığın bol olduğu sularda yaşıyorsunuz zaten, hele ki senin ekürin bile buralarda levrek raporları açıyorsa, gerisini var sen düşün
Ersin kardeşim teşekkürler, Allahtan bir mani olmazsa önümüzdeki hafta sonu bizim ekiple de gideriz diye düşünüyorum. Bu biraz da keşif niteliğinde oldu, toplu avlarımızın keyfini (balık olmasada) hiçbir şeye değişmem. :grouphug:
Ellerin dert görmesin İsacan, çok güzel. Nice güzelliklerin de başlangıcı olsun inşallah. Ferhat, tüfengi olan Ferhat mı? Selam ve sevgiler her ikinize de gözüm.
Teşekkürler Nuri abim, umarım hepimiz için güzel ve bereketli bir sezon olur inşallah Aynen abi, Ferhat kardeşim bugüne kadar tanıdığım en komplike avcı, havada uçan, karada kaçan, denizde yüzenin peşinde olan, bir o kadar da doğaya ve kurallara saygılı çok sevdiğim bir dostumdur.