Satılık Nomura(japon) Kanji 240cm 40 80 gr atarlı spin ve shore jig kamışı. atar aralığı avlanma tarzıma uymadığı için satıyorum, sadece bir avda bottan kullanılmıştır. Kozmetik açıdan hiçbir sıkıntısı yoktur. Piyasa fiyatı: 220 ila 240 TL arasında değişmektedir. İSTENİLEN FİYAT: 170 TL Karbon gövde, iki parça tasarım Özel paslanmaz, tuzlu su korumalı misina kılavuz halkaları Grafit takviyeli makine yuvası MLC, gelişmiş yem kontrol teknolojisi MCC gelişmiş yem atış teknolojisi Tuzlu su etkilerine karşı korunaklı parçalar Eva sap 40-80gr Aksiyon 125cm Kapalı boy 151gr Ağırlık [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
cuma gününe kadar satılmazsa (ve benim beklediğim diğer kamıştan haber çıkmazsa) havaleni yaparım inşallah..
Stok sıkıntısından dolayı bir süredir beklemede olan siparişim dün kargoya verilmiş. Size hayırlı müşteriler.
Bu kamışlar esas maksadı dışında tekneden çapari avı için de düşünülmelidir. Zira bot kamışları kısa kalmakta, spin kamışlar ise yumuşak kalmaktalar. Hala müşteri çıkmamasına şaşıyorum.