herkese merhaba ben aranıza yenı katıldım .norveç de yaşıyorum bur da balık tutmak ınanın çok zevklı daha sonra tuttugum balıkların fotoraflarını yukluycem
Sevgili Murat kardeşim,Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim, yapmış olduğu avlarla ilgili raporlarını bekliyoruz, selamlar sevgiler hoşçakal.
hosgeldin.Valla arayipta bulamadigim biri geldi soracagim cok sey var sana hep aklimin bir yerinde kaldi cok gelmek istiyorum norvece resmindeki baliklar dorch galiba denizde avlaniyosun demekki.Ilk sorum su acaba bot icin ehliyet gerekiyormu orda balik av tatili icin bakmistim ev ve bot dahil fiyati diyor.Bir de hangi mevsimde tavsiye edersin bu tatil isini en verimli sezon hangisi acaba?Kusura bakma cok basini agrittim keyifli paylasimlar
Yaw murat kardeş o güzelim somonların sizin oralardan avlanışlarını belgesel programlarından seyrederken sanki oradaymışcasına heyecanlanırım. Bizim yerimizede tut balıklar. yakın zamanda fotolarını ve detaylarını bekliyoruz.
Hoşgeldiniz aramıza , norveçte ki avlarınızı merakla bekliyoruz...Tabii Norveç in muhteşem doğasınıda görme fırsatımız olacak bu fotoğraflarda ...
ONCELİKLE MERABA burda somon balıklarını denizde avlamak çok zor birde somon balıgı avlamak bıraz pahalı gunluk bıletler satılıyo ve somon balıgı avlamak ıcın ozel takımlar lazım bunlarda cok pahalı aynı zamanda benım evım somon balıklarının geçtiği o meşur GAOULA nehrının karsısında ama malesef .....ama arkadaslarımın yakaladıkları somonları yuklerım
teşekkür ederim isa bey hoş bulduk .sizlere en kısa zaman da fotoraflı raporlar ı paylaşıcam iyi gunler dilegıgle hosca kalın