Sevgili arkadaşlar düşündümde bu siteye birde nostalji sayfası açsak dedim,eski fotoğraflarımızı burada toplarsak iyi olur diyorum ne dersiniz.
Porsuk barajı Hadi ilk fotoğraf ve anıda benden olsun.(daha öncede yayınlamıştım) Selamün Aleyküm sevgili sazan dostları Eskişehir ve çevresinde yaşı otuzun üzerinde olan bütün balık tutkunlarının Porsuk barajı ile ilgili bir anısı mutlaka vardır öyleki bu dev gölet hepimizin balıkçılık okulu olmuştur,daha 11 yaşındayken Hollanda,da çalışan Teyzemin eşi eniştem yıllık iznine geldiği zaman hadi balığa gidelim demişti Eniştem rahmetli babam yeğenim Cem ve ben o zamanın şartlarında hazırlanıp çıktık yola gece saat 01 de önce Kütahya trenine bindik Porsuk istasyonunda yüzlerce balıkçı ile birlikte indik istasyon baraj kenarına yaklaşık 3 km bir yarış başladı yer kapma yarışı hızlı giden iyi yerleri kapacak ve 45 dakika sonra herkez nasibini yakalamak için su kenarındaydı attık oltaları o zaman en revaçta olan küspeli oltalar öyleki bir kişi 15-20 adet küspeli olta atıyordu derken sazanlar ziyeret etmeye başladı bendeki bu hastalıkta orada başladı,alttaki resimde 1985 yılında Porsuk barajında yakalanmış 10 kg lık sazan görülüyor. Soldan sağa;Eniştem Hüseyin DİKEN şimdilerde 65 yaşında emekli,yeğenim Cem DİKEN şu anda 37 yaşında THY pilotu,ve babam Fehmi DİNÇ 1995 de vefat etti
Bence çok güzel olur...Her yönüyle olması gerekiyor bence eskiden nasıl dı gibisine aradığımız her şeyi bulabiliriz...
Koca reisin fotoğrafı Reis ismiyle yazan abimizin de bir fotoğrafı vardı nostaljik di o fotoğrafta Gaziantep,te yakalanmış bir sazan ve yanında küçük balıklar vardı o fotoğrafı da buraya taşıyabilirsek iyi olacak diye düşünüyorum.
Güzel düşünmüşsün. Öncelikle babana Allahtan rahmet diliyorum.Güzel düşünülmüş bir fikir.Ama bizlerin o kadar geçmişi yok ki.Biz ne yapacağız.
Gecmisten bir nostaljik gun de benden.Cok guzel bir dusunce Mustafa Abim. Insaallah arkadaslarin degerli ilgisiyle cok degerli bir hazineye donusur. Gonderdigim fotograflar bir balik yarismasindan. Yarisma Kahavai uzerine idi. Ancak ben 3 fangiri mercan yakalayabildim o gun. Fangri mercan kahavaidan cok degerli bir baliktir.Fakat yarismanin konusu degildi. Bu yuzden odulumu kendime verdim. Ailece guzel bir ziyafet cektik. Derya da bir noktadir yasamim. [/URL][/IMG] Turlu turlu kismetle sevindirir beni askim. [/URL][/IMG] Elimde hercai balik, bir de olta Tuz sinmis yalnizligimla Dosttan uzak degilim asla Bir kez daha "hosca kal" deyip Yuvadan ayrilalim Yeni bir gunun mucizesinde "Rastgeleyle" bulusalim... [/URL][/IMG] "Rastgele!" butun dostlar...
Sag olun dostlar .Insaallah hepinizle bir gun buralarda olta atmak kismet olur. Berk'in rezarvasyonunu yaptim bile...