O.M.E.R Excalibur 3000 Carbon

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında pascha35 tarafından paylaşıldı.

1. pascha35

pascha35 Eralp Yurdakavuşan

12 yıldır dalıyorum ve zıpkınla avlanıyorum. bugüne kadar hep yılmaz kullandım ama bu sene daha profosyenele yönelmek istiyorum. cressi 2000 hf palet ve yine cressi focus maske aldım. şimdi sıra zıpkında. ikinci el bir O.M.E.R Excalibur 3000 Carbon buldum. almayı düşünüyorum. kullanan varmı acaba.

2. guitaristanbul

guitaristanbul Adnan Cemre Aksoy

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    Omer excalibur 2000 kullandım fakat 3000 carbon kullanmadım omer zaten kalitesini kanıtlamış bir marka bu işin ferrarisi denilebilir:) cayman gözü kapalı tavsiye ederim şuan kullandığım tüfektir kendileri ama sizin tercihiniz tabiki.Omer alıpta pişman olan tanımadım şuana kadar saygılar..

3. pascha35

teşekkür ederim. bu yazının üstüne cuma günü gider zıpkını alırım. cayman e de baktım ama ben 3000 i ikinci el alcağım için seneye belki düşünürüm yeni bişey almayı.

4. guitaristanbul

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    Hayırlı ugurlu olsun:) pişman olmayacagınıza garanti veririm

5. pascha35

an itibariyle 280 tl ye zıpkını almış blunmaktayım, Allah ın izniyle yarında elimde olcak. Bide Cts gelsede çeşmeye kaçsam değmesin kimse keyfime :) yeni takımlarla ilk dalış

6. guitaristanbul

En İyi Avı:
    10 kg Orfoz
    Gayet güzel bir fiyat bereketli,trofeli,nefesli ve en önemlisi sağlıklı dalışlar dilerim:)

7. pascha35

haftasonu ilk dalışımı yaptım. aynı zmanda ilk kez açık kafa bir zıpkınla daldım. atmaya değer bi balık denk gelmedi ama zıpkını denemek adına elden biraz büyük bi mırmıra attım. balığa sanki kurşun sıktım gibi oldu, ne o anlayabildi nolduğunu ne ben :) zıpkın gerçekten harikaymış hem nişan alma açısından hem taşıma kolaylığı, kabzanın rahatlığı çok iyi. şimdi önümüzdeki hafta güzel bi meraya gitmek için planlarımı yaptım. gel cumartesi gelll

8. pascha35

ancak yazabiliyorum geçen hafta o.m.e.r 5 mm dalış elbisesi picasso ağırlık kemeri ve 8 kg da ağırlık aldıum ve haftasonu ava gittim. 6 tane iri kefal iki tane de iri mırmır vurdum. tüfeğin makarasından çok memnun değilim. sanırım kullanmayı bilmiyorum :) atış yapınca makara kısa bi mesafe açılıyor. sonra takılıyorki balığa çok yaklaşmayınca büyük sıkıntı oluyor. mi,sinadan olabilirmi acaba