sa arkadaşlar cumartesi gece sarıyer tarafına doğru bir yol aldık hoş bişeyde yakalayamadık ama gene elimizde boş kalmadı arkadaşın aldığı 1 adet çinekopla geri döndük yalnız şöyle bir durum var kıyıda tepemizde bir sokak lambası vardı at çek at çek bi ara önümüzden bir sürü geçti hemde bayağı büyük bir sürü iri balıklardan ne balığıydı bilmiyorum ama geçen sürüye bakılırsa bu hafta iyi balık yapacak diye tahmin ediyorum şimdiden hepinize rast gelsin
büyük bir ihtimalle kefal sürüsüdür. 3 hafta önce unkapanı köprüsünde gece rastladım bende. suyun üzerin kefal doluydu. belki aynı olay gibi dir.
kefal olduğunu pek sanmıyorum yaklaşık 1 saat civarı geçti sürü aralıklı ama bayağı bir kalabalık daha önce hiç görmedim böyle bişey
Cts sabah saat 05:00 de Üsküdar iskelesinin köşesine vuran sokak lambasında dipteki tüm kovalamaca net bir şekilde görünebiliyordu. Gümüş sürüsüne dalan zarganalar vardı. Bayağıda büyüklerdi zarganalar.
Şu ara Başta kefal olabilir ama olmayada bilir hihi zaman itibariyle tüm balıkların göç zamanı kefallerse zaten bölge balığıdır göç pek etmezler ayrıca lüfer familyasından tutunda levrek dahi olma imkanı vardır,KALKIPTA KiMSE BANA LEVREK HEMDE SÜRÜ HALİNDE DİYE GAZ YAPMASIN :laughing: (Tabiki diğer ihtimaller arasında en zayıf olanıdır )yani bu hafta ve Bir kaç hafta içinde birçok şeye şaşıracaksınız gözünüz sudan eksik olmasın:laughing: :laughing: :laughing: