sonunda topladık arkadaşımla beraber suanlık 1 tane tam techizat makinamız var geriside olucak ilerde 2-3 katlanacak . hastalık durmuyor devam <3 , surf takimimida yayınlıyorum, onla jigging yapmıyacam belirtiyim , tekne arıyorum haril haril
BÖYLEDİR BU TUTKU..... SANIRIM 8 YAŞLARINDAYDIM BABAM KURAN KURSUNAYOLLAMIŞTI CAMİDENİZ KENARINDA BEN İÇERİ GİRMEDENDENİZE BİR GÖZ ATTIMAMAN ALLAHKOCA KOCABALIKLAR KIYIDA YÜZÜYOR....ERTESİ GÜN GİDERKEN EL OLTASI ALDIM BALIĞA DALDIM HOCAMDAN FALAKA BABAMDAN EŞŞEK SU ISLATMASI YAŞADIM....YAŞADIM AMA SU DEĞDİ BİR KERE BAŞLADIM KURTLANMAYA YAŞ 58 OLDU HALAKIVIL KIVIL OYNAR İTOĞLU İTLER......TAKIM TAKLAVATSA GANİ VALLAHİ....1968 TOKYO OLİMPİYATLARI ANISINA YAPILMIŞ BİR MAKİNAM BİLE VAR....EN SON İSE OKUMA LURE MANİA CARBON KAMIŞ VE BASS 10+1 MAKİNA ALDIM KAMIŞ SPİN VE MÜKEMMEL....GÖZÜM 3 METRESİNDE.....GÖNÜL DOYMUYORKİ.......ALLAH YARDIM ETSİN BİZİM GİBİLERE.....GÜLE GÜLEKULLAN KARDEŞİM AVIN BOL VE BEREKETLİ OLSUN YANİ BİZİM DEYİMİMİZLE....RASTGELEEEEE.....SEVGİLERİMLE....TEKNE KONUSUDA ÖYLE BE İNSAN DAHA BÜYÜĞÜNÜ İSTİYOR......NEDENSE.....idk :laughing: cyrr
abi herşey hastalık benımde hastalıgım bu , yeni uyandıgım için önce anlamadım konuyu ama simdi anladım teşekkürler ne güzel anlattmıssın abi teşekkürler :=)
ne güzel günlermiş MUSTAFA ABİCİM hatırladıkça yüzünüzde bir tebessüm oluyordur kesinlikle dediğiniz gibi insanın gözü doymuyor bu hastalığa yakalanınca... yok kamıştı, yok makineydi, yok ipti, yok sahteydi uzayıp gidiyor... sonra bir bakıyorsun bir yerde hata sil baştan tekrar sonu olmayan işler aslında biryerde bitirmek gerekiyor... bence hastalık burda yeni bir hastalığıda oluşturuyor, 'alışveriş hastalığı'... çoğumuz belki kendimizden kısarız bu pahalı oyuncakları almak için... aslında hiç büyümüyoruz MUSTAFA ABİCİM. çocukluğumuzdaki gibi oynuyoruz bunlarla yaş 60 olsada öyle değilmi.... şahsen ben bu işi bırakacağımı düşünemiyorum bile... neyse fazla uzatmayalım güle güle kullan MUSTAFA abicim yeni kamışını ve makineni... olimpiyat anısına yapılan makineni de görmek isteriz abicim resmini paylaşırsan bizi de mutlu edersin böyle klasik oyuncaklarla.... sağlıcakla kal ALLAH a emanet ol MUSTAFA ABİCİM.habirdeşunusöyliyimanlayanasivrisineksazanlamayanasazısoksanaz
red colour Quote yapınca deyimde tam olmusspacekullanmadanyazmakgibibirşeyyaparaktebessümeettiğinizidüşünüyorum.
aferin sana bak, okuyup anlamayı öğrenmişsin sonunda.... ama yazdıklarını düzeltmek yerine, altına mustafa abiden bi özür dileseydin daha iii olcaktı... belki musatafa abi senin yazılarını okuduktan sonra pc yi kapatıp gitti... önemli olan forumu kandırmak değil, insanların kalbini kırmamak dostum... şimdi forumdaki arkadaşlar bnm niye böyle bişi yazdığımı anlayamamış oldu...
kimseden özür dilemek zorunda değilim düzgün konusmadıgın içinde senide bloke ediyorum , lütfen konularımı kirletme , senınle muhattap alınabilecek bir konum yok !
ne kadar ukala bir insansın sen yaa... senin konunu niye kirleteyim, sen önce insanlarla düzgün konuşmayı öğren... ne sanıyosun kendini adam sana uzun uzun ne gzl cvp yazmış. sen ne yapıyosun peki ahlaksızlıktan başka... yok yaşına hürmet ediyomuşsun yok bilmem ne yapıyormuşsun.... ne kendini bilmez insansın sen... seninle muhattap olmaya bile değmez karaktersiz herif...
sen buraya kargaşa cıkarmayamı geldin , yoksa ahkam kesmeyemi benim seninle problemim yok arkadaşım yeni uyandıgım için dün konuyu anlamadım ona göre konuyu düzelttim , daha sonra jetonum düştü , rakı icmiştik gece ayılamadım . ayrıca konustuklarını sana aynen iyade ediyorum ve şikayet ediyorum seni.
allah razı olsun abi de takım benım değil ben daha almadım , arkadaşın oda arıza yapıyor , olabilir abi geliriz ne tarafta oturuyorsun antalyada abi ?