o0o0o00o jigging time

Konu, 'Makineler' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    sonunda topladık arkadaşımla beraber suanlık 1 tane tam techizat makinamız var geriside olucak ilerde 2-3 katlanacak . hastalık durmuyor devam <3 , surf takimimida yayınlıyorum, onla jigging yapmıyacam belirtiyim :) , tekne arıyorum haril haril :D

2. accuman

accuman mustafa kamil coşkun

Favori Kamış:
    OKUMA..
    Favori Makine:
    OKUMA-LİNEAEFFE....
    En İyi Avı:
    LEVREK..11.7 KG..
    BÖYLEDİR BU TUTKU.....

SANIRIM 8 YAŞLARINDAYDIM BABAM KURAN KURSUNAYOLLAMIŞTI CAMİDENİZ KENARINDA BEN İÇERİ GİRMEDENDENİZE BİR GÖZ ATTIMAMAN ALLAHKOCA KOCABALIKLAR KIYIDA YÜZÜYOR....ERTESİ GÜN GİDERKEN EL OLTASI ALDIM BALIĞA DALDIM HOCAMDAN FALAKA BABAMDAN EŞŞEK SU ISLATMASI YAŞADIM....YAŞADIM AMA SU DEĞDİ BİR KERE BAŞLADIM KURTLANMAYA YAŞ 58 OLDU HALAKIVIL KIVIL OYNAR İTOĞLU İTLER......TAKIM TAKLAVATSA GANİ VALLAHİ....1968 TOKYO OLİMPİYATLARI ANISINA YAPILMIŞ BİR MAKİNAM BİLE VAR....EN SON İSE OKUMA LURE MANİA CARBON KAMIŞ VE BASS 10+1 MAKİNA ALDIM KAMIŞ SPİN VE MÜKEMMEL....GÖZÜM 3 METRESİNDE.....GÖNÜL DOYMUYORKİ.......ALLAH YARDIM ETSİN BİZİM GİBİLERE.....GÜLE GÜLEKULLAN KARDEŞİM AVIN BOL VE BEREKETLİ OLSUN YANİ BİZİM DEYİMİMİZLE....RASTGELEEEEE.....SEVGİLERİMLE....TEKNE KONUSUDA ÖYLE BE İNSAN DAHA BÜYÜĞÜNÜ İSTİYOR......NEDENSE.....idk :laughing: cyrr

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    :) abi herşey hastalık benımde hastalıgım bu , yeni uyandıgım için önce anlamadım konuyu ama simdi anladım teşekkürler ne güzel anlattmıssın abi teşekkürler :=)

4. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    ne güzel günlermiş MUSTAFA ABİCİM :) hatırladıkça yüzünüzde bir tebessüm oluyordur kesinlikle :) dediğiniz gibi insanın gözü doymuyor bu hastalığa yakalanınca... yok kamıştı, yok makineydi, yok ipti, yok sahteydi uzayıp gidiyor... sonra bir bakıyorsun bir yerde hata sil baştan tekrar sonu olmayan işler :) aslında biryerde bitirmek gerekiyor... bence hastalık burda yeni bir hastalığıda oluşturuyor, 'alışveriş hastalığı'... çoğumuz belki kendimizden kısarız bu pahalı oyuncakları almak için... aslında hiç büyümüyoruz MUSTAFA ABİCİM. çocukluğumuzdaki gibi oynuyoruz bunlarla yaş 60 olsada öyle değilmi.... şahsen ben bu işi bırakacağımı düşünemiyorum bile... neyse fazla uzatmayalım güle güle kullan MUSTAFA abicim yeni kamışını ve makineni... olimpiyat anısına yapılan makineni de görmek isteriz abicim resmini paylaşırsan bizi de mutlu edersin böyle klasik oyuncaklarla.... sağlıcakla kal ALLAH a emanet ol MUSTAFA ABİCİM.habirdeşunusöyliyimanlayanasivrisineksazanlamayanasazısoksanaz:)

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

red colour Quote yapınca deyimde tam olmusspacekullanmadanyazmakgibibirşeyyaparaktebessümeettiğinizidüşünüyorum.

6. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aferin sana bak, okuyup anlamayı öğrenmişsin sonunda.... ama yazdıklarını düzeltmek yerine, altına mustafa abiden bi özür dileseydin daha iii olcaktı... belki musatafa abi senin yazılarını okuduktan sonra pc yi kapatıp gitti... önemli olan forumu kandırmak değil, insanların kalbini kırmamak dostum... şimdi forumdaki arkadaşlar bnm niye böyle bişi yazdığımı anlayamamış oldu...

7. king_barracuda

king_barracuda

aldınmı sonunda. hadi hayırlı olsun muratcım bide yandan çek koy şu canavarı

8. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    kimseden özür dilemek zorunda değilim düzgün konusmadıgın içinde senide bloke ediyorum , lütfen konularımı kirletme , senınle muhattap alınabilecek bir konum yok !

9. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    resim acılmadımı?

10. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Güzel takım olmuş. Şimdi sıra da rengarenk jigler var. Bitmez bu alışverişler bitmeeez:D

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    arkadaş düşünsün mazemeler bendede , ben bilmiyorum ne zaman alırım takım . teşekkürler

12. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ne kadar ukala bir insansın sen yaa... senin konunu niye kirleteyim, sen önce insanlarla düzgün konuşmayı öğren... ne sanıyosun kendini adam sana uzun uzun ne gzl cvp yazmış. sen ne yapıyosun peki ahlaksızlıktan başka... yok yaşına hürmet ediyomuşsun yok bilmem ne yapıyormuşsun.... ne kendini bilmez insansın sen... seninle muhattap olmaya bile değmez karaktersiz herif...

13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    sen buraya kargaşa cıkarmayamı geldin , yoksa ahkam kesmeyemi benim seninle problemim yok arkadaşım yeni uyandıgım için dün konuyu anlamadım ona göre konuyu düzelttim , daha sonra jetonum düştü , rakı icmiştik gece ayılamadım . ayrıca konustuklarını sana aynen iyade ediyorum ve şikayet ediyorum seni.

14. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Murat hayırlı olsun benim tekne ile müsat bir gün jige götüreyim seni çok heveslisin :)

15. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    allah razı olsun abi de takım benım değil ben daha almadım :D , arkadaşın oda arıza yapıyor , olabilir abi geliriz ne tarafta oturuyorsun antalyada abi ?