Merhabalar ; Balık avcılığı dışında birde fotoğrafçılık ile ilgileniyorum diğer bir yandan.Tabi fotoğrafçılık deyince aklınıza stüdyo , dükkan , ticaret vs. gelmesin.Ben kendi çapımda çekim yapan biriyim.Etrafa fotoğrafçı gözüyle bakar hoşuma giden anları , kompozisyonları fotoğraflarım Bazen fotoğrafı orjinal halinde bırakırım bazen sıra dışı şeyler çıkartırım.Bu konuda siz değerli avcı abilerimle , kardeşlerim ve arkadaşlarımla çekimlerimi paylaşmak istedim. Çekimlerin tamamı bana ait olup , tamamının orjinal boyutları mevcuttur.İsteyene orjinal boyutunu özel olarakta yollayabilirim.Kimi zaman orjinalini isteyenlerle karşılaşıyorum çünkü. Konuya zaman zaman yeni fotoğraflar yüklemeye devam edeceğim , ilgi gösterenler fotoğrafları buradan takip edebilirler. Şimdiden çok teşekkür ederim , iyi seyirler.
fotoğraflar çok güzel ama boyutları küçük sanki biraz...daha kaliteli makinelerle çok daha güzel kareler oluşturursunuz...tebrikler..
Çok teşekkür ederim , yeni fotoğraflar gelcek kısmetse. ======- Süleyman Bey fotoğrafların boyutlarını bilerek küçülttüm foruma eklersen çok zaman almasın , kotalı internet kullanan arkadaşların kotalarından çok fazla götürmesin diye.Bu nedenle yukarıda belirttim orjinal boyutunu isteyen olursa gönderebilirim diye.
Teşekkür ederim Muhammer abi , bilirsin 1. fotoğrafı :thumb: :thumb: 9 senedir akvaryumlada uğraşıyorum evet Sizdemi uğraşıyorsunuz ? Çok teşekkür ederim.Çekirge , çalıştığım fabrikanın takvimine basıldı.Iguana bana çok itici geliyor nedense.Her an ısıracakmış hissi veriyor.
Fotoğrafların hepsi çok güzel emeğinize sağlık.. Bazıları National Geographic fotoğrafları gibi, gerçekten tebrikler :clap2: :clap2:
Ramirezileri üretmeye uğraşıyordum, ama bir türlü sonuç alamayınca üretim düşüncesinden çıktım, öylece geziyorlar akvaryumda. Gerçi pek üstüne düşmedim, yoksa dişi filan hazırdı. Onun dışında cüce vatoz, kiraz karides ve barbatula barbatula var .
paylaşımınız için teşekkürler, özellikle makro'lar çok güzel. gün batımı da öyle, fakat diğer ikisindeki renk ahengi hoşuma gitmedi belki çözünürlüktendir.