Her sene olduğu gibi ocak ayında Gökova avlarına bu sene de devam ettik. Sonuç güzel bir levrekti. Detaylar videoda mevcut. Fazla söze gerek yok , keyifle videoyu izlemeniz dileklerimle. Hepinize rast gelsin http://www.youtube.com/watch?v=Mwz4o-Q_Gkw
Bravo , bravo , bravo... Savaş Hocam merhaba.Tek kelimeyle bravo.Bursa'lı kardeşimizin böyle güzel bir video'yı paylaşmasından , kendi adıma çok memnun oldum.Trofe avlarınızın daim olması dileklerimle.Savaş Hocam eğer sakıncası yoksa , paşa'yı yakaladığınız sahtenizin marka , model , renk no , uzunluğu vs. gönderirseniz çok çok memnun olurum.Ayrıca tavsiye edeceğiniz ,Bursa'da şunu da kullansanız iyi olur diyebileceğiniz sahte modeliniz olursa , bizim gibi amatörlere pırlanta değerinde bilgi kaydetmiş olursunuz.Fikir fikirden üstündür.Herşey gönlünüzce olsun . Bursa'lı Profosyonel Mütevazi Olta Balıkçısı Savaş Hocam'a kucak dolusu selamlar...ERCAN1977BURSA
Estağfurullah , amatör falan ..... Levrek saat 03:30 civarı yakalandı. Sahte KENDO haryu , beyaz renkli. Resmi aşağıdadır.
Fikir olarak diyebileceğim , genelde bilinen şeyler. Gece ya da bulanık sularda beyaz ya da sarı renkli sahteleri seçmek mantıklı.
Savaş Hocam , ilgi ve alakalanız için çok çok teşeklür ederim.Uzunluk genellikle 10-13cm. civarı mı?Kusura bakmayın başınızı ağrıttım.Başarılar dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Hayatınız boyunca sizlere de yardım edenleriniz eksik olmasın inşaallah.Selamlar...ERCAN1977BURSA
Güzel bir levrek. Emek verip video çektiğiniz için teşekkürler. Arabadaki çekimler çok sallantılı olsa da keyifliydi. Daha güzel avlarınız olsun.
Eyvallah cep telefonu ile bu kadar çekim yapabildim. Acemilik işte. Sokaklar Arnavut kaldırımı o da etkili tabiki
Kusurluk bir durum yok Ercan. 12cm 17 gr. ağırlıkta. Yaklaşık 70 -50cm dalarlı sahteler. Piyasadaki fiyat & performans kıyaslaması yapabileceğimiz ve maximum verim alabileceğimiz sahteler KENDO. Uygun kamış boyu , ve hassas kamışlarla erim mesafesi de çok harika. ( uygun misina ve makara ile ben yaklaşık 50 -70 civarı atabiliyorum) Kamış okuma (2.80 uzunluk) / 7-20 gr. atarlı , makara okuma safina pro (40) misina TARABUCCO 0.24...
Savaş Hocam merhaba.İlgi ve alakanız ve pırlanta değerindeki bilgileriniz için çok çok teşekkür ederim. Sizlere de hayatınız boyunca yardım edenleriniz eksik olmasın inşaallah.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa' dan kucak dolusu selamlar...ERCAN1977BURSA